Foto: Stefan Jokić, Dragan Kadić

Staje na ludi kamen

MILICA TODOROVIĆ SE OKUMILA SA SAŠOM POPOVIĆEM: Kume, izgore ti kesa!

Milica Todorović javno je pitala Sašu Popovića da joj bude venčani kum! Zvezda „Granda“ je više od tri godine u vezi s koreografom Milošem Paunovićem, s kojim planira brak.

Stars
> 22:04h

Iako već godinu dana žive zajedno, pevačica ne priča toliko o svadbi. Međutim, izgleda da ju je Popović uhvatio na caku, pa se Mica izlanula o svadbi. Interesantno je da će baš direktor „Granda“ imati važnu ulogu kada ona bude izgovorila sudbonosno „da“! - Eto, Mico, već nekoliko godina uživaš u vezi. Reci nam, kakvi su planovi? Hoćeš li se udavati skoro? Svi čekamo taj dan - pitao ju je Popović u emisiji „Zvezde Granda specijal“, a Milica je kao iz topa odgovorila: - Hoću, direktore! Ali imam i ja pitanje za vas. Hoćete da mi budete kum na venčanju? Tek tad ću se udati!

Ovo je i te kako iznenadilo Saleta, koji se malo zbunio, a nakon toga i nasmejao, pokazujući da mu taj poziv prija. Pevačica je nedavno izjavila da veoma ceni Popovića. - Ja bih tom čoveku digla spomenik. Ko god ga pljune ili mi kaže nešto ružno o njemu, ja bih tog čoveka zadavila. Vi ne shvatate koji je to car. Koji god savet da mi da, šta god mi je trebalo, on je uvek imao vremena - rekla je Milica, pa ne čudi što je za kuma rešila da izabere baš njega.

Jelena Stuparušić

Gatara mi rekla da ću živeti 96 godina! Pevačica je nedavno bila na odmoru na Kubi, gde je posetila gataru.- Tih gatara ima na svakom koraku na Kubi. Ja sam to uradila više iz šale. Rekla mi je jednu lepu stvar, a to je da ću živeti 96 godina. Nažalost, o udaji mi nije ništa rekla. Ali nema veze, ima vremena ako ću toliko da poživim - kroz smeh je rekla Milica.