Foto: Damir Dervišagić

Samuje

(FOTO) LEPA ANASTASIJA ISKULIRALA SVE FRAJERE: Ražnatovićeva ne reaguje na udvarače!

Neće dečka Cecina ćerka se provodila na koncertu Tropiko benda na Kopaoniku, a na brojne muškarce koji su pokušali da joj se dodvore nije obraćala pažnju

Stars
> 07:52h

Anastasija Ražnatović privlači pažnju gde god da se pojavi, pa je tako bilo i u petak uveče na nastupu Tropiko benda na Kopaoniku.

Ćerka naše najpoznatije folkerke došla je na koncert popularnog benda u okviru Mjuzik vik festivala u ženskom društvu. Pošto nakon raskida s Milošem Teodosićem nema dečka, nije ni čudo što je bila okružena drugaricama.

Ona se gotovo odomaćila na Kopu, jer je čest gost ove planine, pa joj je i ovoga puta bilo odlično. Provodila se za sve pare i hvatala zalet za mamin koncert, koji je planiran veče posle Tropika.

Otkako je stigla na planinu, Ražnatovićeva pravi selfije sa drugaricama, a ono što je svima zapalo za oko jeste da nije gasila cigaretu. Nakon nekoliko čaša vina, Anastasija se opustila i počela da igra, a onda su gotovo svi muški pogledi bili uprti u nju. Cecina ćerka se nije obazirala na to, već je uživala sa drugaricama i slikala se sa svima koji su joj prilazili.

Pored nje, na nastupu Tropiko benda bili su i Brenin i Bobin sin Viktor Živojinović, koji se nije odvajao od zanosne plavuše, Jovana Pajić, žena Saleta iz Tropika, Nigor i drugi.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Ceca otkriva KADA će biti koncert u Beogradu! Obećava ludilo!

J. STUPARUŠIĆ