Foto: Dado Đilas

Ne želi stopama Stojkovića

PREDRAG RAJKOVIĆ ZA KURIR: Neću još da se ženim!

Trenutno nemam devojku, a što se tiče Izraelki mogu samo da kažem da su naše devojke mnogo lepše, kaže za Kurir mladi golman reprezentacije Srbije

Fudbal
> 00:00h

Dok prvi golman „orlova“ iza sebe već ima dva braka i dva sina, njegova zamena na golu reprezentacije Srbije ne razmišlja o ženidbi. Predrag Rajković za Kurir kaže da nema ni devojku, ali ističe da su Srpkinje najlepše na svetu. Zlatni „orlić“ gostovao je u mnogim zemljama sa svojim Makabijem i reprezentativnim selekcijama, ali nigde nije video toliko lepih devojaka kao u Srbiji. Lude žurke - Trenutno nemam devojku, a što se tiče Izraelki mogu samo da kažem da su naše devojke lepše. Mnogo lepše - istakao je Rajković za Kurir. Mladi golman zadovoljan je životom u Tel Avivu, ali i ističe da često oseća nostalgiju za Beogradom i rodnim Negotinom. - Izrael je super. Već sam se ustalio u ekipi Makabija i stvarno se super družimo međusobno. Stalno idemo timski na ručkove i večere, pravili smo i žurke, maskirali se, uvek nađemo način da se dobro zabavimo. Ljudi su druželjubivi, svako hoće da pomogne - kaže Rajković. Nostalgija Bivši golman Crvene zvezde ne krije da redovno prati dešavanja na Marakani i da bi jednog dana možda voleo da se vrati u klub u kojem se afirmisao. - Uvek volim da dođem u Srbiju, Beograd i moj rodni grad Negotin. Najviše bih voleo pred kraj karijere da se vratim ovde i opet branim za Crvenu zvezdu - zaključio je igrač Makabija.

Idemo u Rusiju IMAMO TIM ZA SVETSKO PRVENSTVO Fudbaleri Srbije u petak igraju sa Gruzijom u Tbilisiju, a Predrag Rajković je uveren da će reprezentacija slaviti na tom meču i tako s uspehom nastaviti kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. - Kao i uvek kad dolazimo ovde, srećni smo što smo se okupili i što se ponovo vidimo, a prošlo je i dosta vremena otkad smo se poslednji put sastali. Atmosfera je možda i bolje nego prošli put, super se družimo. Verujem da imamo dobar tim i dobrog selektora i da možemo da se kvalifikujemo na Svetsko prvenstvo - rekao je Rajković.

Dilema MOŽDA POČNE MEČ SA GRUZIJOM Iako je Vladimir Stojković dugo godina prvi golman reprezentacije Srbije, nije isključeno da u petak meč sa Gruzijom ipak počne Predrag Rajković na golu „orlova“. Naime, Rajković je trenutno u boljoj formi od Stojkovića, koji nema kontinuitet utakmica u Notingem forestu, pa nije isključeno da selektor Slavoljub Muslin iz tog razloga šansu pruži čuvaru mreže Makabija.

Anja Vukašinović