Foto: Printscreen/Instagram

SKINULA JOJ FRAJERA: Srpska seks bomba u zagrljaju dečka Niki Minaž!

Mega rep zvezda Rik Ros viđen je u utorak uveče u čuvenom klubu Mookai u Majamiju u kojem je otpevao pesmu za devojku koja mu se veoma dopada, ali to nije njegova zemljakinja Niki Minaž već Novosađanka Lidija Popović, poznatija pod scenskim imenom Lejdi Li!

Stars
> 00:00h
Rik je došao na nastup nase di-džej zvezde u Majamiju, koja je u klubu nastupala u okviru večeri hip-hop zvezda. Kako saznajemo, od orgaizatora je tražio da ga upoznaju sa zgodnom Lidijom, a onda je uzeo mirofon sa DJ pulta i zapaveo svoju novu pesmu "I think she likes me" koju je posvetio Popovićevoj.
Rik Ros je celo veče proveo u separeu sa Lejdi Li, a Niki MInaž je izgleda ostala kod kuće. Naravno, pao je i zajednički selfi, a Ros je odmah lajkovao fotgrafiju na Instagramu i napisao da Lidija prosto sija!
DJ Lady Lee je jedini zenski DJ sa nasih prostora koja učevstvuje na Miami Music Week. U žižu javnosti dospela kada je Kurir otkrio da jeupravo ona bila prva velika ljubav Novaka Đokovića. Najavila je da će tokom boravka u Majamiju gledati i teniske mečeve, ali nažalost neće bodriti svog bišeg dečka jer je Nole otkazao učešće na turniru zbog povrede lakta.
Foto Niki Minaž
M. Crnogorac