Foto: Thinkstock/Ilustracija

Sajam zapošljavanja 25. marta

IMA POSLA I NA ČUKARICI, POTREBNO 350 RADNIKA: Traže se vaspitači, modelari, filolozi, fizikalci...

BEOGRAD - Nacionalna služba zapošljavanja (NSZ) organizovaće u subotu 25. marta u Opštini Čukarica Sajam zapošljavanja, na kome će slobodna radna mesta predstaviti više od 30 firmi kojima je potrebno 350 radnika.

Beograd
> 00:00h

Kako je najavila ta služba, preduzećima koja će učestvovati na sajmu neophodni su radnici različitih profila i stepena kvalifikacija - inženjeri zaštite na radu, građevinski inženjeri, diplomirani ekonomisti, instruktori u auto školi, medicinske sestre i negovatelji, i menadžeri.

Slobodnih radnih mesta ima i za prodavce, gradjevinske radnike, automehaničare, vozače, radnike obezbedjenja, knjigovodje, konobare, grafičke radnike, komercijaliste, kuvare, autofarbare, električare, mašinbravare, kasire, mesare, magacionere, filologe, vaspitače, frigomehaničare, inženjere organizacije, štampare, modelare, saobraćajne inženjere i fizičke radnike.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave se i predaju im svoju radnu biografiju (CV).Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena pomoć u pisanju CV.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

U Švajcarskoj frizer lovarniji nego direktor u Srbiji!