PROVEDITE PRAZNIKE UZ TRAVELLAND

Dolaskom proleća posebno su traženi aranžmani za gradove Evrope. Turistička agencija "Travelland" pripremila je posebne povoljnosti za korisnike ovih aranžmana. Najpopularniji su termini za vreme prazničnih dana tokom Uskrsa i Prvog maja.

Zabava
> 00:00h

- Godinama unazad izuzetno su traženi aranžmani za Prag, Veneciju i Milano - rekao nam je Milan Jovanić iz agencije "Travelland". - Posebno preporučujemo praznične termine, kao najbolje dane za uživanje u metropolama Evrope.

Iz ponude agencije "Travelland" izdvajamo aranžmane za Veneciju sa cenom već od 75 €, za Prag sa cenom već od 95 € i Milano sa cenom već od 89 €. Romantična Venecija nikada nije čarobnija nego što je to tokom proleća. U kombinaciji sa Veronom, Vićencom ili Padovom, obilazak Venecije može biti još izuzetniji. Odlazak u Milano podrazumeva obilazak Đenove i čudesno jezero Komo, dok uz Prag možete obići Karlove Vari, Drezden, Zamak Karlštajn ili krstariti Vltavom.

- Bilo da putujete porodično ili u paru, da ste mladi ili stari, nećete pogrešiti sa odabirom bilo kog od navedenih aranžmana - objasnio je Milan Jovanić iz agencije "Travelland". - Romantična Venecija, veseli Prag ili moderni Milano, destinacije su u kojima ima za svakog ponešto: kulturno-istorijski spomenici, šoping centri, noćni život... Pored toga, agencija "Travelland" pripremila je i druge destinacije.

Sa posebnim popustom od 15% koji važi do 08.04. turistička agencija "Travelland" preporučuje popularne Rimske Terme u Sloveniji. Hoteli Zdraviliški dvor, Rimski dvor ili Sofijin dvor, tokom prvomajskih praznika čekaju sve ljubitelje opuštanja u modernom spa-centru. Rimske Terme to svakako jesu.

Beč je izuzetno popularan među našim turistima zbog Šenbruna, Pratera, banje Baden i svega onoga što carski grad pruža, a svi ljubitelji šopinga mogu uživati u poseti popularnom šoping centru Parndorf. Sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, svojim šarmom i raskoši, Beč može stati rame uz rame sa Parizom i Rimom. Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori - Mocart i Betoven, kao i epitet jednog od najznačajnijih kulturnih centara starog kontinenta.

Iz bogate ponude agencije „Travelland“ izdvajamo i aranžmane za Pariz i Rim, koje ne treba posebno opisivati. Svojim prisustvom na ulicama Rima, svaki turista biće prinuđen da upozna istorijsko i umetničko blago svetskih razmera. Slično je i sa posetom Parizu, koji pored bogatog kulturno – istorijskog nasleđa pruža i uživanje za najmlađe. Diznilend je sinonim za nezaboravni provod u zemlji mašte, bajki i crtanih filmova.

Čini se da najveći broj aranžmana agencija „Travelland“ nudi za Apeninsko poluostrvo. Pored Venecije i Milana, ova agencija nudi praznične aranžmane za Siciliju, Napulj, Firencu, Đenovu, Toskanu, Bolonju... Ne treba zaboraviti ni aranžmane sa avio-prevozom za Moskvu, St Petersburg ili Atinu.

- Pozivamo sve zainteresovane da što pre rezervišu svoje putovanje iz snova tokom prolećnih praznika – rekao nam je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Ostalo je još malo slobodnih kapaciteta, pošto su cene snižene, pa je interesovanje sve veće. Više informacija možete dobiti na sajtu www.travelland.rs ili u našim poslovnim prostorijama na adresi Dobračina 43, u Beogradu.