Foto: Shutterstock

Ne suzdržavajte se

NERVOZNA APSTINENCIJA: Kako prepoznati ženu kojoj je potreban seks? Evo 8 znakova koji ih otkrivaju

Kada je žena konstantno nervozna, obično se u šali kaže da joj fali seksa. Međutim, postoji niz činjenica koje mogu da vam jasno daju do znanja da je apstinencija zavladala njenim životom, prenosi ATV.

Žena
> 23:34h

Do sada ste se već sigurno upoznali sa svim dobrobitima seksa, a cela poenta ovog intimnog čina je najpre uživanje, a potom i bolje zdravlje, zadovoljstvo kojim zračite, osmeh na licu i jednostavno dobar osećaj koji se vidi. Međutim, baš kao što se prepoznaje da seksa ne manjka kod nekoga, isto tako se vidi i da je apstinencija u povoju.

Mnogo je znakova koji otkrivaju da žena prosto vapi za muškim dodirom i da dugo nije imala odnose. Ukoliko se bar malo budete udubili u njeno ponašanje, vrlo lako možete da otkrijete da li krizira ili je seksualno zadovoljna. Na vama je da to prepoznate, a ako je sušni period u pitanju, možda možete nešto i da učinite povodom toga.

Fizički znakovi apstinencije:

Pospanost

Foto: Shutterstock
Zbog nedostatka prirodnog sedativa – hormona oksitocina, koji se luči tokom orgazma, žena može da provodi besane noći, prevrćući se po krevetu.

Stariji izgled

Kalogen, koji se proizvodi prilikom redovnih polnih odnosa kožu čini glatkom i svilenkastom. Zbog nedostatka kalogena žena može da izgleda starije nego što jeste.

Akne

Foto: Profimedia
Progesteron, koji telo proizvodi tokom seksa, uklanja akne na licu.

Ponašanje

Ženu kojoj treba seks otkriva i njeno ponašanje. Nedostatak endorfina utiče na percepciju sveta oko nje.

Bol

Foto: Profimedia
Često uzima lekove protiv bolova Žene koje se češće seksaju nemaju problema sa manjkom oksitocina. Tokom seksa izlučuje se hormon oksitocin, koji deluje poput morfijuma pa ublažava bolove i grčeve.

Imunitet

Stalno je bolešljiva. Intimni odnosi povećavaju količinu antivirusnih antitela za oko 30 procenata.

Zaboravnost

Foto: Profimedia
Redovno zaboravlja sve i svašta. Seks utiče na poboljšanje cirkulacije, a bolja cirkulacija znači i bolji rad mozga, poboljšava pamćenje i učenje novih stvari.

Nezadovoljna je sa samom sobom

Verovali ili ne, nedostatak seksa utiče i na samopouzdanje.

(bewlamol.info)