Foto: Profimedia

Još jedan incident

PANIKA U ZAGREBAČKOM STUDENJAKU: Dok se tuširala devojka je pogledala u pod i počela da vrišti!

ZAGREB - Četvrti paviljon zagrebačkog Studentskog naselja Stjepan Radić po drugi se put u mesec dana našao se na meti manijaka.

Hrvatska
> 00:28h

Posle upada pljačkašice koja je upala u sobu jedne od devojaka i pokušala da joj ukrade novčanik, sinoć je u paviljona ušao mlađi muškarac.

On je u ženskom kupatilu sa tuš kabinama snimalo devojke koje su se tuširale."Moja prijateljica se tuširala, a neko je gurnuo mobilni ispod vrata. Kada je primetila kameru, vrisnula je i on je pobegao. Sva sreća da je pogledala dole i videla mobilni. Ko zna koliko ih je snimio a da nisu primetile", ispričala je prestravljena stanarka doma. Uprava doma je prijavila slučaj policiji koja intenzivno radi na pronalaženju ovog manijaka.

"Netko je ušao spolja i ko zna koliko je bio u paviljonu. Sigurno je da nije ušao kroz glavni ulaz. U roku od 4 minute obezbeđenje je bili na licu mesta", kažu iz Uprave.

Napominju kako je policija istog trena obaveštena, ali ostaje nejasno kako je muškarac ušao u paviljon. Poznato je da studenti često ostavljaju otvorena vrata za požarne stepenice, kako bi skratili put ulaska ili izlaska iz paviljona.

"Požarne stepenice se zatvaraju i imamo upozorenja i nalepnice da ta vrata moraju da se zatvaraju. E sad, ako neko od studenata, ostavi ta vrata otvorena, tu nastaje problem. Oni se često služe iako je to zabranjeno požarnim stepenicama i to je problem. Mi svaki dan po nekoliko puta obilazimo paviljone i uklanjamo prepreka, recimo flaše ili kišobrane koje studenti ostave da im se ta vrata ne zaključaju.

Studenti sami sebi na taj način stvaraju problem, a vi to ne možete da sprečite. Nisu svesni šta mogu da izazovu na taj način, kao što je možda i sada neko ušao preko požarnih stepenica" rekli su iz Uprave. Studenti svedoci, ukoliko ih ima zamoljeni su da se jave na recepciju doma kako bi se što pre pronašao počinilac.