Foto: Marina Lopičić

Nesvakidašnji okršaj

(VIDEO) PRIČA KOJA SE KRIJE IZA SNIMKA O KOME BRUJI SRBIJA: Radnici hitne pretukli čoveka, ali...

BEOGRAD - U Dalmatinskoj ulici noćas oko 2.30 časova došlo je do nesvakidašnjeg sukoba između radnika Hitne pomoći i alkoholisanog muškarca, a o snimku njihovog "okršaja" bruji cela Srbija. Ipak, nije sve onako kao što na prvi pogled izgleda...

Društvo
> 13:26h

Snimak pokazuje nepoznatog muškarca kako nasrće na kola Hitne pomoći, nakon čega radnici istrčavaju iz sanitetskog vozila, obaraju ga na zemlju i iz sve snage šutiraju.

Međutim, kako je za Kurir objasnila dr Mirjana Danilović, pomoćnica direktora službi zdravstvenih delatnosti u beogradskoj Hitnoj pomoći, muškarac u vidno alkoholisanom stanju istrčao je pred kola Hitne pomoći i svom snagom počeo da udara u šoferšajbnu i haubu.

"Vozač je od straha da ga ne udari instiktivno reagovao. Da ga je zgazio, odgovarao bi krivično, a i ovako naši radnici snose odgovornost za svaku štetu na sanitetskom vozilu. Pozvali su policiju koja je reagovala bukvalno u roku od 2-3 minuta, ali ga nije odmah privela. Nešto kasnije, on je nastavio da "divlja" i po parkiranim automobilima i izaziva incident u obližnjoj ćevabžinici, odakle su ponovo pozvali policiji, nakon čega je muškarac priveden", ispričala je dr Danilović uz napomenu da nema potvrdu, kako se to pojavilo u pojedinim medijima, da je reč o stranom državljaninu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KOŠARE- vojnički zavet zapečaćen krvlju !