Foto: Printscreen

Večeras treća sreća

UZMI RAČUN I POBEDI: Nagrade vredne 31,3 miliona dinara

U direktnom televizijskom prenosu na RTS u 17.45 biće dodeljena dva stana u Beogradu, 12 automobila, po jedno putovanje u Njujork i Pariz i dva putovanja u Grčku

Društvo
> 00:00h

U trećem izvlačenju nagrada u igri „Uzmi račun i pobedi“ večeras će biti podeljeno 179 nagrada, ukupne vrednosti 31,3 miliona dinara. Ovog puta nekome će srećne ruke biti naši olimpijci - bacač kugle Asmir Kolašinac, desetobojac Mihail Dudaš, strelkinja Zorana Arunović i glumci Bora Nenić i Ivan Tomić, koji će izvlačiti nagrade. U direktnom televizijskom prenosu na RTS u 17.45 biće dodeljena dva stana u Beogradu, 12 automobila, po jedno putovanje u Njujork i Pariz i dva putovanja u Grčku.

Samo ako poštujete ova pravila možete da se nadate nagradi u igri "Uzmi račun i pobedi

Izvlačenje ostalih nagrada takođe će biti obavljeno u studiju RTS i biće prenošeno putem lajv strima na sajtovima www.uzmiračun.rs i RTS. - Sve srećne dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave pozvaće već u nedelju 26. marta i obavestiti ih o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja - kažu u Ministarstvu državne uprave. Istovremeno, dodaju da će svi fiskalni računi i slipovi naknadno biti provereni i ako se utvrdi da nisu ispravni, dobitniku će biti uskraćeno pravo na nagradu koja će biti preneta u naredni krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“.

S. T.