Foto: Profimedia

Prvo se konsultujte sa lekarom

LEČI JETRU, ŠTITNU A MOŽDA I RAK: OVA tečnost može da spase život, ali niko neće da je pije!

Da li ste čuli za tretman sopstvenim urinom?! Mnogima pripadne muka pri samoj pomisli na ovo, ali ova drevna metoda lečenja ponovo postaje aktuelna...

Život
> 00:38h

U klasičnoj ajurvedskoj medicini, primenjivanoj prije više od dva ipo milenijuma možemo pronaći tragove korišćenja ove telesne tečnosti u svrhu lečenja mnogih bolesti.

Terapija sopstvenim urinom uključuje razne oblike unutrašnje i spoljašnje upotrebe, uglavnom srednjeg mlaza vašeg prvog jutarnjeg urina. On će delovati kao stimulans i regulator stanja vašeg imunog sistema.

Dalje, u urinu pronalazimo minerale i materije, delotvorne prilikom lokalne primene na rane, kožne bolesti, gljivične infekcije ili ekceme. Mnogi ne znaju, ali pre napuštanja tela, urin je gotovo sterilna tečnost, u koju se tek kasnije umešaju i bakterije.

VIDEO SAMO ZA ONE S JAKIM ŽELUCEM: Pije KRAVLJI URIN godinama umesto lekova...

U alternativnoj medicini, postoji nekoliko načina primene urina:

Konzumacija sopstvenog urina: Iako teško zamisliva, konzumacija jutarnjeg urina na prazan želudac navodno daje neverovatan učinak na formiranje imunog sistema.

Foto Shutterstock

Dermalna primena: Urea u mokraći rešava vas kožnih bolesti poput ekcema ili atopijskog dermatitisa, gljivičnih infekcija… Dovoljno je umasirati urin u kožu. Uostalom, urea i je i sastojak mnogih krema za negu kože.

Ubrizgavanje sopstvenog urina: Injekcija urina mnogima se gadi, a tu je i pitanje sterilnosti. To pitanje rešava se prokuvavanjem urina, koji se ubrizgava u zadnjicu i predstavlja nekada veoma popularan način poboljšavanja opšteg stanja organizma.

Terapija sopstvenim urinom preporučuje se kod: kardiovaskularne bolesti, jetre, bubrega, dijabetes, tuberkuloza, rak, bolesti štitne žlede, visoka temperatura.

Međutim, nikako ne počinjati sa ovom terapijom a da se pre niste konsultovali sa lekarom.

POSTILA JE NA URINU I VODI: Povraćala je, imala proliv, ali se ONDA dogodilo ČUDO!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) UŽIVAJTE BEZ TEGOBA: Kako da na potpuno prirodan način sprečite prolećne alergije!

atma.hr