Glumac otkrio da je imao fajt s vođom radikala

TRIFUNOVIĆ ŠOKIRAO: Šešelju sam flašom razbio glavu! ŠEŠELJ: Lažove, čeka te kazna!

Naš proslavljeni glumac Sergej Trifunović nije mogao da se obuzda pa je na mitingu predsedničkog kandidata Saše Jankovića lidera radikala Vojislava Šešelja nazvao prodanom stokom i otkrio da mu je jednom prilikom flašom razbio glavu

Politika
> 18:28h

Glumac Sergej Trifunović nazvao je predsedničkog kandidata Vojislava Šešelja prodanom stokom, te otkrio da ga je pre 27 godina, na demonstracijama, gađao flašom i pogodio u glavu. On je ovo rekao na predizbornom mitingu Saše Jankovića u Novom Sadu, kada je okupljenima ispričao da je poražavajuće „što i posle više od dve decenije istim ljudima viče da su ubice i pederi - Šešelju, malom Ivici i velikom Aleku“. - Dvadeset sedam godina kasnije ja isto vičem pederi, ubice, i isti su pederi, iste ubice. Niko ih ne juri da ih kazni, možemo samo da se oslonimo na božju pravdu da će da ih pukne neki grom u glavu, puko sam, tačno je. Tog dana smo gađali Šešelja kajsijama, ja sam ga pogodio flašom u glavu i vrlo sam ponosan na taj momenat, jer je to jedna, osim dijagnoze, jedna prodana stoka. I ti isti njihovi pomagači, mali Ivica i veliki Alek, i sada se svi oni uče demokratiji - kazao je Trifunović i potom pobrojao sva obećanja premijera Vučića koja nisu ispunjena, te dodao da ga ponižava što i posle toliko godina kuka protiv istih ljudi. Šešelj pak tvrdi da Trifunović laže kada kaže da ga je gađao flašom, a kamoli pogodio u glavu. - Gađali su me 1992. pred Skupštinom, ali njega tu nije bilo, nikad ga u životu nisam video. Nije me nikad pogodio u glavu, što znači da je lažov - kaže Šešelj, a na Trifunovićeve navode da je prodana stoka kaže: - Ko je stoka, vidi se po tome koga je krava rodila, mene nije. Sergeja je glupi bik pravio, a krava ga je rodila. Na deo priče o kažnjavanju i gromu, lider SRS odgovara rečima da će on da kazni Trifunovića kad ga bude sreo. - Što se kažnjavanja tiče, čeka ga kazna od mene - navodi šef radikala, a na opasku da pojasni na kakvu kaznu misli, kaže: - To ću mu objasniti kad ga sretnem.

Ni da zucne

DAČIĆ ĆUTI Ivica Dačić, koga je Trifunović isto prozvao, juče nije odgovorio na SMS s pitanjem. Poruka je poslata i Aleksandru Vulinu i Zorani Mihajlović, bliskim saradnicima Aleksandra Vučića, ali ni oni nisu odgovorili do zaključenja broja.