Foto: Instagram

Posle nasilja se pomolila Bogu

VERNICA: Milica Dabović našla mir u manastiru!

Srpska košarkašica iskoristila uskršnji post za posetu ocu Gerasimu u manastiru Đurđevi stupovi, gde su joj sveštenici pomogli da prevaziđe traumatični period

Košarka
> 03:50h

Milica Dabović je poznata kao velika vernica, a da je tako, pokazuju i poslednje fotografije iz manastira Đurđevi stupovi. Proslavljena košarkašica posetila je oca Gerasima, našla mir usred uskršnjeg posta i pomolila se Bogu. Dabovićeva je sunčani dan provela u razgovoru s tamošnjim sveštenicima, koji su joj pomogli da njena duša nađe mir nakon veoma traumatičnog i stresnog perioda zbog nasilja koje je pretrpela od Šimeta Šiklića, s kojim je bila u vezi.

Milica je u međuvremenu obrisala tetovaže s njegovim imenom, a uskršnji post je iskoristila i za okajanje grehova. Dojučerašnji kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije fotografisala se sa ocem Gerasimom i tom fotografijom se pohvalila na Instagramu, a uslikala je i sam manastir Đurđevi stupovi, koji se nalaze na brdu nadomak Novog Pazara.

Od oca Gerasima POKLON MASKA ZA TELEFON Milica Dabović je od oca Gerasima dobila poklon masku za mobilni telefon s pravoslavnim motivima. - Treba da se opustiš. Ne uzimaj previše na sebe brige ovog sveta, već čuvaj svoj mir i živi sa Bogom. Neka ide kako ide - piše na maski.

Goran Anđelković