Foto: Promo

MENJAMO DESTINACIJE, ALI UVEK SA AGENCIJOM TRAVELLAND

Trudimo se da svake godine putujemo na neku novu destinaciju, ali agenciju ne menjamo. I ove godine smo požurili da iskoristimo popuste koje agencija „Travelland“ odobrava do kraja marta.

Zabava
> 00:00h

Mnogi povezuju Halkidiki sa letovanjem koje podrazumeva najam apartmana, ali ovo poluostrvo je bogato izuzetnom hotelskom ponudom. Luksuzni hoteli kao što su Porto Carras Sithonia 5*, Miraggio Thermal Spa 5* ili možda nešto manje luksuzni Athos Palace 4* ili Pallini Beach 4*, pružaju svakom turisti vrhunski užitak. Martovski popusti u agenciji „Travelland“ mogu vaše snove približiti realnosti.

Zaista je svako u Srbiji čuo za poznata tri prsta Halkidikija: Kasandra, Sitonija i Atos. Međutim, u agenciji „Travelland“ primetili smo veliko interesovanje za grad Aleksandropolis, ostrva Evia i Tasos, poluostrvo Pelion, kao i sva ona ostrva Grčke do kojih se moži stići oganizovanim avio-prevozom: Krf, Kefalonija, Rodos, Skiatos, Lefkada, Krit...

U turističkog agenciji „Travelland“ zatekli smo veliki broj putnika koji su i za ovu godinu odabrali Grčku. – Odlučio sam se za reprizu sa agencijom „Travelland“ – rekao nam je Nebojša Pejović, koji je u ovoj agenciji uplatio letovanje u hotelu Thassos Grand Resort 5*. – Prošle godine smo imali prelepo letovanje u ovom istom hotelu, koji je tada tek bio otvoren. Rešili smo da sve ponovimo, ponovo u organizaciji agencije „Travelland“.

- Odlični popusti su nas ponovo naterali da u martu rezervišemo letovanje – rekao nam je Igor Gladović. – Prošle godine smo sa agencijom „Travelland“ putovali na Sitoniju. Ove godine će to biti ostrvo Evia i hotel Grand Bleu 3*.

S’ obzirom da je kraj marta meseca, nije ništa neobično što u „Travelland“-u turisti u ovolikom broju uplaćuju letovanje za jul, avgust, septembar. Popusti su ono što opredeljuje turiste da na vreme isplaniraju svoje letovanje, a u „Travelland“-u trenutno možete iskoristiti sniženja do čak 45%. U ovoj agenciji smo sreli i ljubitelje apartmana, koji su prvi put odabrali hotel:

- Godinama iznajmljujemo apartmane u agenciji „Travelland“ – rekao nam je Dragan Čančarević. – Ove godine smo se ipak odlučili za bungalove u hotelu Olympion Melathron 2* u Platamonu. U ovom hotelu cela porodica može letovati po cenama od 389 € do 829 €, sa uslugom polupansion. Dvoumili smo se između ove ponude i hotela Diaporos 3* na Sitoniji, ali je ipak odlučeno da ovaj put to bude Olympion Melathron 2*.

Porodice sa decom dobro znaju da „Travelland“ godinama unazad izdvaja posebne aranžmane za dvoje ili čak troje dece gratis. Za ovo leto „Travelland“ preporučuje hotele Ismaros 4* i Grecotel Egnatia 4* u Aleksandropolisu, Alexandros Palace 5* na Atosu, Pelli Hotel 3* i Atrium 3* u Pefkohoriju, hotele Grand Otel 4* i Grand Victoria 3* u Haniotiju. I još mnogo toga. U ponudi agencije „Travelland“ su novi apartmani od ove godine, a sa popustima do čak 20%.

- Prošle godine smo dosta novca uštedeli rezervacijom u martu – rekla nam je Nataša Barbara. – Za ovo leto razmatramo ponudu za Kefaloniju ili možda Siciliju, avionom. Trudimo se da svake godine putujemo na neku novu destinaciju, ali agenciju ne menjamo. I ove godine smo požurili da iskoristimo popuste koje agencija „Travelland“ odobrava do kraja marta.

Uverili smo se u agenciji „Travelland“ da je dosta toga već potpuno rasprodato, pa je neophodno požuriti i izvršiti rezervaciju do kraja marta meseca. Svi zainteresovani mogu dobiti informacije na adresi agencije u Beogradu, Dobračina 43 ili možete posetiti zvaničnu internet prezentaciju agencije: www.travelland.rs