Foto: Instagram

Portugalac na ovo nije navikao

(FOTO) MIS BUM BUM ŠUTNULA RONALDA: Poneo se kao gad, pa sam odustala!

Brazilska Mis Bum Bum za 2016. godinu, Erika Kanela, otkrila je medijima u domovini da je nedavno "odjavila" Kristijana Ronalda, zato što se prema njoj poneo kao gad.

Fudbal
> 23:48h

Ona je izjavila da je, kada je bila u Madridu, imala telefonsku prepisku sa najboljim fudbalerom sveta za prošlu godinu, ali da je sve otišlo dođavola kada je trebalo da dođe do susreta.

Ona je ispričala da je Ronaldo poslao svoju luksuznu limuzinu sa vozačem da je doveze u njegovu vilu. "Kasnila sam i to ga je razljutilo. Ponašao se bahato i govorio mi da nema previše vremena, jer je vrlo zauzet, pa sam odlučila da se vratim u hotel. Nisam mu ja devojka za 15 minuta! To sam mu rekla u lice. Htela sam da izađem s njim, ali kada sam videla da me doživljava isključivo kao seksualni objekat, odustala sam", ispričala je Mis Bum Bum. Kristijano Ronaldo je u vezi je sa Georginom Rodrigez (22) od prošle godine. Atraktivna Špankinja prati ga na gotovo svakoj utakmici, a već je upoznala i njegovu porodicu. Prvi put su se u javnosti pojavili prošle godine u Diznilendu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Najveće transformacije na estradi: 3 slavne pevačice koje su se najviše promenile od početka karijere