Foto: Promo

Uskoro nova hit serija

ODUŠEVIĆETE SE: Uživajte u dirljivoj priči o ljubavi, sudbini i tajnama!

Nova hit serija “Sudbina” kreće od 3. aprila, radnim danima u 19 sati i 10 minuta, na Prvoj televiziji! Serija prati život Kahramana, sina ugledne porodice iz Tasarusa, i Elif, jednostavne devojke koja radi u polju. Njih dvoje pripadaju potpuno različitim svetovima i zato se na prvi pogled čini kao da nikada neće biti zajedno, ali sudbina će umešati svoje prste i spojiti ih ljubavlju.

Stars
> 00:00h

Odlična glumačka ekipa predvođena je popularnim Ozčanom Denizom i glumicom Hatidže Şendil, našoj publici već poznatim likovima. „Sudbina“ je dirljiva priča o borbi jedne surogat-majke da zadrži dete. Glavni lik Kahraman veoma voli svoju ženu Defne. Nakon nesporazuma sa svojim mužem, Defne doživljava saobraćajnu nesreću zbog koje će pobaciti dete i zadobiti teške unutrašnje povrede. Najgore je što više ne može da ostane u drugom stanju, a Kahraman za to krivi sebe. Kahramanova bogata porodica već dugo očekuje naslednike od njih. Budućnost te moćne porodice zavisi od njihovog sina Kahramana i njegove supruge. Defnin otac dolazi na ideju da angažuje surogat-majku. Ona i njega svekrva nagovaraju Kahramana da pristane na ovu ideju, a surogat majka će biti Elif, skromna devojka koja radi na zemlji na Kahramanovoj farmi. Kijmet pronalazi doktora na KIpru, ali on joj saopštava da Defne nema dovoljno jajašaca da rodi vlastito dete. Kijmet više od svega želi da njen sin dobije dete te sklapa tajni dogovor sa dokotorom. Odlučuje da uzme Elifina jajašca tokom zahvata, ali bez njenog znanja. Ta tajna treba da ostane samo između Kijmet i doktora.

O likovima: KAHRAMAN JORUKHAN Kahraman je najvažniji član porodice Jorukhan. Njegov otac je ostario pa ga je Kahraman zamenio na čelu porodice. Oženjen je s Defne, ali njegovo telo, srce i duša pripadaju Elif. Kahraman se ponovno oženio s Defne, kako ona ne bi bila samohrana majka. ELIF DOGAN Elif je požrtvovana baš kao i njena majka. Zato je i pristala da bude surogat majka. Međutim ta će odluka u potpunosti poremetiti njen život. Kada pronađe Kahramana i svog sina nakon svih muka koje je prošla, Elif se oseća poraženo. Kahraman je sada u braku sa svojom bivšom suprugom, Defne. A njen sin, Toprak, zove neku drugu majkom. To uništava Elif. Ona krivi Kahramana za sve što joj se dogodilo i odlučuje da uzme konce u svoje ruke kako bi vratila sina. DEFNE BAŠER JORUKHAN Defne je lepa žena koja ima puno stila. Više od svega želi da ima dete, a svaki korak koji napravi u tome smeru samo joj napravi veći problem. Jednog dana Kahraman je prestao da je voli. Baš kad se činilo da će sve biti kako treba, u njihove živote vratila se Elif za koju su godinama mislili da je mrtva. Hoće li Defne odustati od borbe?