Foto: Promo

Hotel IC Green Palace, zelena oaza Antalije

Nadomak dvomilionskog grada Antalije, na oko 25 km od samog centra, nalazi se jedan od hotela iz poznatog IC lanca, koji svakako karakteriše vrhunska usluga i briga o gostima. To je hotel IC Green Palace koji je otvoren 2003. godine i sa svojim brojnim sadržajima se prostire na 93.000m2. Kompleks je potpuno renoviran.

Društvo
> 12:30h

Miran porodičan odmor je ono što mnogi putnici žele, a ako postoji turistička regija koja je pogodna za svaki vid odmora, a posebno porodičan, onda je to definitivno Antalijska regija u Turskoj koja je karakteristična po mnogobrojnim hotelskih kompleksima koji će zadovoljiti svačiji ukus i omogućiti svima da svoj odmor provedu na najbolji mogući način. Zato se upravo za Antalijsku regiju opredeljuje sve više naših ljudi, koji traže hotele koji obiluju sadržajima, a posebno animacijama za decu.

“IC Hotels Green Palace” je biser arhitekture i uređenosti, sa mnogobrojnim bazenima, povezanim drvenim mostićima, zgradama neobičnog izgleda i oblika, tako da predstavlja svakako nešto što bi trebalo videti, a i svoj odmor provesti baš na ovom mestu, jer vam je uživanje zagarantovano. Ono što ovaj hotel dodatno izdvaja je i prelepo zelenilo koje je prisutno i pažljivo gajeno u celom kompleksu, pa tu možete videti prelepe bašte sa tropskim biljkama, mnogobrojna stabla palmi, koje okružene borovom šumom prave prekrasan ambijent za savršen odmor. Na to se nadovezuje i prelepa boja mediteranskog mora u kojoj možete uživati sa privatne peščane plaže hotela. Boravkom u IC Green Palace-u, imaćete utisak letovanja u egzotičnoj Indoneziji.

U hotelu se nalazi i prelep “Lillium Spa” centar sa turskim kupatilom, saunom, bazenima, nebrojenim i egzotičnim masažama, tako da je resort potpuno posvećen opuštanju i relaksaciji. Kompleksi bazena i akva park, kao i veliki izbor sportskih aktivnosti, idealni su i za putnike koji vole da odmor provode aktivno. S pravom se ističe da u ovom resortu za svakoga, pa i najizbirljivijeg gosta, imaju sve što mu je potrebno za zadovoljstvo i odmor.

Osluškujući potrebe putnika, ovaj hotel je jedan od mnogih iz ponude turističke agencije “1 A Travel” u kome dvoje dece do 13 godina starosti, u standardnim sobama ne plaća smeštaj već samo prevoz, što uz aktuelne popuste za rani buking čini ogromnu uštedu, pa je razumljivo zašto je ovo jedan od najpopularnijih hotela u ponudi agencije, i u celoj Antalijskoj regiji. Požurite i na vreme osigurajte svoje mesto u nekom hotelu iz ponude turističke agencije “1 A Travel”. Posetite www.1atravel.com ili pozovite call centar na broj 011/655-78-00 i ljubazni radnici agencije će vam pomoći u vašem odabiru hotela.