Foto: Story Press

IZDVAJAMO

(FOTO, VIDEO) LEGENDA SRPSKOG FILMA DANAS SLAVI 3 najbolje uloge slavnog Mikija Manojlovića

Miki Manojlović rođen u glumačkoj porodici 5. aprila 1950. danas proslavlja 67. rođendan, a tim povodom mi vas podsećamo na tri nezaboravne uloge ovog velikog umetnika...

Pop kultura
> 00:00h

Iako se decenijama citiraju replike njegovih likova iz "Crna mačka beli mačor", "Underground", "Rane", tri uloge koje slede ostavile su takođe dubok trag u domaćoj kinematografiji, piše Story (http://www.story.rs). 1. Paja, "Otpisani"

Grupa mladih odlučila je da formira ilegalnu grupu da bi se suprotstavili Vermahtu, a njihove akcije dovode ih na sam vrh liste za uklanjanje Specijalne policije i Gestapoa.

Miki je tumačio lik Paje. 2. Miki Rubiroza, "Grlom u jagode", "Jagode u grlu"

U kultnom filmu a zatim i seriji Miki Manojlović tumačio je lik Mikija Rubiroze.

3. Milan, "Mi nismo anđeli"

"Šta ti je moć navike! Navikli da ih tučem s ovim", jedna je od najcitiranijih izjava iz ovog filma.

Sa sajta Story.rs pročitajte i: Joksimovići na okupu, imaju najlepši povod za slavlje: Široki osmesi i baloni u intimnoj atmosferi (FOTO) Dejan Jelača: Suze su mi pošle kada sam dobio nagradu za najboljeg glumca (VIDEO) Bez frizure i elegantne haljine ona je NEPREPOZNATLjIVA: Nakon decenije čekanja, videli smo kako Mišel Obama ZAPRAVO izgleda (FOTO) Žene širom Srbije joj APLAUDIRAJU: Seka Aleksić jednom izjavom naterala mnoge da se zamisle (FOTO) Muškarca koji je osvojio njeno srce ODLIČNO znamo: Dea Đurđević podelila selfi o kojem će se pričati DANIMA (FOTO)