Foto: Milica Milovanović

Majka Nišlije čije su pronađene kosti

HOROR! UŽASNUTA MAJKA: Mom sinu su ukrali organe! Ostala je lobanja!

Nemam drugačije objašnjenje što nema ostatka tela osim da je ubijen pa raskomadan, kaže Miomira Božilović, čiji je sin Branko nestao 26. oktobra 2016, a nađen pre tri nedelje

Crna Hronika
> 20:46h

NIŠ - Ne znam šta se s mojim sinom desilo, možda se ubio, ali moguće je i da je ubijen, da su mu izvađeni organi. Nemam drugačije objašnjenje što nema ostatka tela - kaže Miomira Božilović, majka Branka Božilovića (39), čija je lobanja otkrivena 16. marta u dvorištu psihijatrijske bolnice u Gornjoj Toponici.

Otišao sam iz bolnice Božilović je poslednji put viđen 26. oktobra prošle godine, kada ga je Miomira dovela u psihijatrijsku bolnicu na lečenje od alkoholizma. Sumnjalo se da je pronađena lobanja deo njegovog skeleta, što je potvrdilo veštačenje. - Tog 26. oktobra sam ga vodila kod hirurga jer je pijan posekao ruku, a odatle u Zavod za mentalno zdravlje. Odvela sam ga do ulaza u bolnicu, ali sebe neprestano krivim što nisam ušla unutra. Sećam se da mi je pri ulasku rekao: „Ajd, majko, vidimo se ujutro.“ To su mu bile poslednje reči - kaže ožalošćena žena.

Strašno... Brankova lobanja nađena u dvorištu psihijatrijske bolnice

Miomira je sledećeg jutra odnela sinu pidžamu, ali u bolnici su joj kazali da ga nisu primili. - Rečeno mi je da je neki lekar kazao da nema potrebe za njegovim lečenjem i da je pušten, te da niko ne zna gde je - kaže Miomira. Potraga za telom Ističe da joj je teško što ne zna šta se desilo s njenim sinom. - Mnogo me boli što nema ostatka tela da ga dostojanstveno sahranim. Nadam se da će uskoro započeti potraga i da će naći njegove kosti - kazala je Brankova majka.

Problemi sa alkoholom ŽELEO JE DA SE LEČI ZBOG DECE Miomira kaže da je Branko imao ozbiljnu nameru da se izleči. - Bilo mu je teško, dva puta ranije je lečen od alkoholizma u psihijatrijskoj bolnici. Kazao mi je da mu je žao što ga izdržavam i što plaćam alimentaciju njegovoj deci. Naime, bio je razveden, imao je dvoje mališana od dve i tri godine - rekla je Miomira.

KURIR SAZNAJE UTVRĐENO ČIJA JE LOBANJA IZ GORNJE TOPONICE: Traga se za telom Branka Božilovića (39)

Milica Milovanović