Foto: Damir Dervišagić

Uskoro se sele u veću gajbu

ŠIRE SE: Željko i Jovana kupuju stan od 200 kvadrata zbog blizanaca

Joksimovići angažovali agenta za nekretnine da im pronađe dupleks sa čak sedam spavaćih soba

Stars
> 00:00h

Željko i Jovana Joksimović odlučili su da kupe veći stan od ovog u kom sada žive pošto će uskoro postati roditelji blizanaca, saznaje Kurir. Pevač i voditeljka Pinka već nekoliko godina žive u luksuznoj nekretnini koja se nalazi u naselju Oaza na Zvezdari, ali prostor od 150 kvadrata će vrlo brzo postati tesan za njihovu porodicu. S obzirom na to da će se njihovom sinu Kosti (3) pridružiti još dvoje dece, veći prostor im je neophodan. Veliki dnevni boravak, dve kuhinje, terasa, spavaća, dečja soba i čak tri prostorije za goste njima nije dovoljno, pa su u potrazi za novom nekretninom. Kako saznajemo od izvora bliskog ovom poznatom paru, Željko je još pre nekoliko nedelja kontaktirao sa agentima za nekretnine koji će mu pomoći da pronađe idealan stan.

- Joksimovići žele da njihov novi životni prostor ima najmanje 200 kvadrata, po mogućstvu da bude na dva nivoa. Ono što im je najvažnije jeste da takvu nekretninu pronađu negde u centru grada ili u blizini sadašnjeg naselja. Navikli su da im bude sve nadohvat ruke, a s druge strane, kraj u kom žive je miran, nema gradske buke, u blizini imaju i školu i vrtić - kaže naš sagovornik koji je zamolio da mu ne pominjemo ime. Novi luksuzni stan Joksimovića, prema rečima našeg izvora, imaće sedam spavaćih soba, koje će se nalaziti na jednom nivou. - Jovana je izrazila želju da na gornjem spratu budu samo spavaće sobe, a na donjem će biti dnevni boravak, kuhinja, trpezarija. Pošto je tako nešto teško i skoro nemoguće naći, najverovatnije će morati da adaptiraju stambeni prostor pre nego što se usele - zaključio je naš sagovornik. Ovim povodom pokušali smo da dobijemo komentar od Željka, ali njegov PR menadžer nije se javljao na naše pozive.

Nadanja PRIŽELJKUJU SINA I ĆERKU Ubrzo nakon što je Jovana rodila Kostu 2014. godine, Željko je izjavio da bi voleo da ima veliku porodicu sa svojom suprugom, iako u tom momentu nisu razmišljali o proširenju. - Voleli bismo da imamo veliku porodicu i ne opterećujemo se time previše. Samo uživamo i volimo se - izjavio je pevač tada. U novom broja magazina Stori objavljena je ekskluzivna informacija da pevač i njegova supruga priželjkuju da dobiju ćerku i sina, kao i da se prinovi u porodici najviše raduju Kosta i Željkova starija ćerka Mina.

LJILJANA STANIŠIĆ