Smršala za spot

(VIDEO) ZA SAMO 7 DANA 6 KG MANJE! Reperka SE KUNE u ovu BEZOBRAZNU metodu! A evo šta kaže doktor

Australijska reperka Igi Azelija znala je da će u svom novom spotu za pesmu "Mo Bounce" morati da pokaže svoje telo, pa je uoči snimanja promenila ishranu, kako bi izgledala što bolje.

Pop kultura
> 06:44h

Međutim, kilograme ipak nije izgubila zbog dijete, već su se oni jednostavno počeli da se tope kada je krenula s vežbanjem popularnog "tverkovanja", kako je otkrila.

A ako slučajno niste upućeni, radi se o energičnom treskanju zadnjicom, koje je postalo popularno zahvaljujući Majli Sajrus. "U početku nisam baš bila vešta u "tverkovanju", ali onda sam krenula na treninge i imala sam super instruktora," priznala je pevačica.

"Ovaj provokativni ples zahtjevniji je nego što sam mislila i uspeo je da potpuno preoblikuje moje telo u vrlo kratkom roku."

Naime, pevačica tvrdi kako je za samo nedelju dana tverkovanjem izgubila neverovatnih 6 kilograma. A s obzirom na to da ovakav ples zahteva i izrazitu fleksibilnost, priznaje i kako je svakodnevno vežbala jogu koja je, prema rečima njenog trenera, ključ dobrog đuskanja.

"Ovako brzo gubljenje kilograma obično nema dugoročne rezultate. U tako kratkom roku telo ne gubi masnoću, već samo višak vode, što se vidi na vagi, ali i ne baš na vašem izgledu", prokomentarisao je doktor Tod Zontag iz udruženja "Orlando Health".

The Sun

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SMRŠAO BEZ DIJETE: Ovo je program za 45 kg manje za pet meseci!