Foto: AP

Loša vest za Saleta Đorđevića?

DRAMATIČNO Šok za Srbiju iz Amerike: Denver ne pušta Nikolu Jokića, evo zašto

Menadžer Nikole Jokića Miodrag Ražnatović još jednom je potvrdio da je nastup centra Denvera na predstojećem Evropskom prvenstvu pod velikim znakom pitanja!

Košarka
> 00:00h

Ražnatović je potvrdio da Denver Nagetsi žele da Jokić tokom leta radi na individualnom napretku kako bi sledeće sezone klub ušao u plej-of.

"Mnogo toga se promenilo u poslednje vreme. Denver želi da on leto provede na drugačiji način. Pre nego što se vrati u zemlju Nikola će razgovarati s njima kako bi dobio zeleno svetlo da igra za reprezentaciju. Sporno je samo ovo leto, narednih 5-10 nije sigurno, ali ovo im je bitno. Oni smatraju da bi on morao da popravi neke stvari kako bi uveo ekipu u plej-of. On je postao apsolutno najvažniji igrač tima. Govorimo pre svega o fizičkoj spremi, koja mu definitivno nedostaje, a to ne bi mogao da uradi u slučaju da se odazove pozivu reprezentaciji Srbije. On ima veliku želju da igra, ali videćemo šta će se dogoditi", rekao je Ražnatović gostujući na televiziji Pink.

Nikola Jokić je u ovoj sezoni prosečno beležio 16,7 poena uz 9,7 skokova i 4,9 asistencija po utakmici. Denver je sezonu završio na devetom mestu na Zapadu, prvom ispod plej-ofa.

Evropsko prvenstvo se održava od 31. avgusta do 17. septembra. Srbija je smeštena u grupi D zajedno sa Turskom, Rusijom, Letonijom, Belgijom i Velikom Britanijom.

(Pink)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Deset činjenica koje niste znali o Nikoli Jokiću