Foto: Printscreen

Ekskluzivno

ALEKSA, SIN ĐORĐA BALAŠEVIĆA ZA KURIR: Mi Balaševići obožavamo Topalka!

Naslednik poznatog kantautora ispričao je da su u njegovoj porodici oduševljeni pobednikom „Zvezda Granda“ i da mnogo cene njegovu skromnost i trud

Stars
> 16:52h

Milan Topalović Topalko omiljeni je narodni pevač Đorđa Balaševića, potvrdio je za Kurir Aleksa Balašević, sin „panonskog mornara“. Kako smo juče ekskluzivno objavili, Topalović je prošle nedelje posetio čuvenog muzičara i njegovu porodicu u Novom Sadu i tako ostvario dugogodišnji san da upozna svog idola. Topalko je u kuću Balaševića došao na Đoletov lični poziv, a njegov naslednik Aleksa za Kurir otkriva detalje susreta i tog poziva. - Mi Topalka, pre svega, volimo kao čoveka, mnogo cenimo njegovu skromnost i trud. I naravno, veoma nam se sviđa i kao muzičar. On će otpevati himnu republike Srbije na turniru Megdan fajting, koji se održava u subotu u Novom Sadu. To je veliko takmičenje na koje dolaze MMA borci iz 20 zemalja sveta, biće mnogo poznatih imena iz sveta ultimat fajtinga i kik-boksa, kao što je Geri Gudridž - rekao je Aleksa, koji je odskoro postao MMA promoter, a od malih nogu se bavi rvanjem i već ima nekoliko osvojenih trofeja.

ESTRADA IM JE PROMENILA ŽIVOTE Imali su TEŠKO detinjstvo, jedva SASTAVLJALI kraj s krajem, a danas Iako se u njegovoj porodici slušala drugačija vrste muzike, Aleksa kaže da on nikada nije pravio razliku ko šta peva, nego kakav je ko čovek i da su ga tome naučili roditelji. - Ja sam dete iz muzičke porodice i prirodno je da volim muziku. U duši sam hevi-metalac i roker, ali ima nekoliko narodnjaka koje volim da slušam. Među njima je i Topalko. Naučen sam da ne pravim razliku po tome šta ko peva, kako se oblači ili ponaša - zaključio je Balašević. Kako saznajemo, Đorđe Balašević je za turnir Megdan fajting napisao dve kompozicije, zabavnu i narodnu. Pop melodiju snimio je Ivan Zoranić Kiza, gitarista njegovog benda, a folkersku će dati Topalku.

Druženje s narodnjacima DARA BUBAMARA JE SJAJNA U januaru 2016. javnost je bila iznenađena fotografijama Alekse Balaševića na kojima je on u društvu Dare Bubamare. Đoletov sin za Kurir kaže da su te fotke nastale na jednoj proslavi i da ne vidi ništa loše u tome što se slikao s folkerkom. - Meni su prijatelji i narodnjaci i rokeri. Ne smeta mi što je to objavljeno, ali mi se ne sviđa samo što je baš u tom trenutku kik-bokser Geri Gudridž na moj poziv posetio Dečje selo i dao veliku donaciju. Razumem da su ljudima zanimljive ovakve stvari i zato ne mogu da se ljutim - kaže Aleksa.

Ekipa Kurira