Foto: Profimedia

"Orlovi" u problemu uoči Evrobasketa

(VIDEO) IMA NADE Košarkaš Denvera otvorio dušu: Evo šta Nikola Jokić kaže o igranju za Srbiju na EP

Košarkaš Denvera i srpski reprezentativac Nikola Jokić izjavio da još nije odlučio da li će igrati za nacionalni tim na Evropskom prvenstvu.

Košarka
> 00:00h

Jokić je blistao ove sezone sa Denverom, ali Nagetsi nisu uspeli da izbore plasman u plej-of. Njegov menadžer Miško Ražnatović izjavio da Denver neće dozvoli Jokiću da igra na EP. "Želim da se odmorim i jedva čekam da dođem kući, opustim se i uživam sa porodicom. Naravno da ću raditi na sebi i održavati formu za izazove koji me čekaju. Kondicioni trener Denvera Felipe Ajhenberger pridružiće mi se u Srbiji ovog leta na dve nedelje, možda i više, pa ću se u avgustu vratiti u Kolorado... U stvari, ne znam još uvek zbog nacionalnog tima moje zemlje, moram dobro da razmislim o svemu. Videćemo...", rekao je Jokić u razgovoru sa novinarima u Denveru. Nikola Jokić je u ovoj sezoni prosečno beležio 16,7 poena uz 9,7 skokova i 4,9 asistencija po utakmici.

Jokić je prošle godine bio jedan od najzaslužnijih što je Srbija, prvo izborila plasman na Olimpijske igre, a potom u Riju osvojila srebrnu medalju.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Deset činjenica koje niste znali o Nikoli Jokiću