Foto: Reuters

Haos posle meča u Madridu

UMALO KRVOPROLIĆE: Fudbaleri Bajerna krenuli na Kašaija! Policija ih izbacila iz svlačionice sudija!

Fudbaleri Bajerna Tiago Alkantara, Robert Levandovski i Arturo Vidal upali su u svlačionicu sudija posle revanš meča četvrtfinala Lige šampiona protiv Reala, jer su hteli da se fizički obračunaju sa arbitrima iz Mađarske.

Fudbal
> 00:00h

Real je u prvom meču slavio sa 2:1, a pošto je Bajern slavio identični rezultatom u Madridu igrani su produžeci. Real je na kraju pobedio 4:2 i izborio polufinale LŠ, a mađarske sudije na čelu sa Viktorom Kašaijem žestoko su oštetile Bavarce.

Alkantara, Levandovski i Vidal su upali posle meča u svlačionicu sudija, jer su hteli da se obračunaju sa Kašaijem i njegovim pomoćnicima. Španski mediji navode da je i policija morala da interveniše da bi ljutite fudbalere Bajerna izbacila iz svlačionice.
"Ovo je krađa. Ovakve stvari ne smeju da se dešavaju u Ligi šampiona. Teško je prihvatiti poraz kada vas sudija tako osramoti. Nije nam potrebna video tehnologija, već kvalitetne sudije", rekao je Vidal.
Bajern je utakmicu završio sa fudbalerom manje pošto je prestrogo isključen Vidal. Real je postigao dva gola kojima je prethodila ofsajd situacija.
Foto: Twitter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Tuča ispred svlačionice posle derbija: Kanga udario Leonarda