Foto: Instagram Printscreen

(FOTO)OVA SLIKA SULTANIJE MIHRIMAH TOPI SRCA: Evo zbog koga je turska glumica zaboravila na karijeru

Za nju je gluma bila ceo svet, ali jedan lep događaj potpuno je promenio ambicije turske glumice!

Pop kultura
> 16:04h

Lepa turska glumica Pelin Karahan (32), sultanija Mihrimah iz "Sulejmana Veličanstvenog", po drugi put je postala mama, piše Lepa & srećna.

Ona i njen muž Bedri Guntaj dobili su sinčića kome su dali ime Ejup, po dedi sa očeve strane. Par se venčao u junu 2014. goidne, a u decembru je na svet stigao njihov prvenac Ali Demir.

Nakon porođaja Pelin je prihvatila ulogu u seriji "Dosta" o porodičnom nasilju, koja je bila u vrhu gledanosti. No, početkom druge sezone prikazivanja stomak joj je postao vidljiv, pa je u novembru 2016. morala da se oprosti od uloge. Ubrzo potom serija je i završena jer joj je gledanost drastično opala. Neopterećena poslovnim obavezama, lepa Pelin je do kraja uživala u trudnoći i druženju sa dvogodišnjim Alijem Demirom. PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO: SRSKA MANEKENKA OSVOJILA ZANOSNOG GLUMCA IZ TURSKE (FOTO) Životna priča Jorukhan iz serije "Sudbina": kako sam postala supruga i majka u 40. godini (FOTO) Šarmantan Kemal iz serije "Porodica moga oca" otkrio porodični kutak: zavirite u divnu kuću i bogatu baštu turskog glumca (FOTO)