Odgovor

Danilović: Ne odlazim iz Partizana

“Sve je to odavno viđeno i time se skreće pažnja sa dešavanja u Železniku, koja su, kao i ostale utakmice sa FMP-om tada, a sada sa Zvezdom, uvek bila organizovana da bi se dogodile tragedije" rekao je Danilović

Košarka
> 23:22h

Prvi čovek Košarkaškog kluba Partizan Predrag Danilović demantovao je medijske napise da će ovog leta napustiti klub kako bi se potpuno posvetio ćerkici Olgi i njenoj teniskoj karijeri.

“To su veoma ružne stvari. Pogotovu što pominju dete, prave njoj probleme i stvaraju konfuziju detetu od 11 godina. Posebno što su to laži”, rekao je Danilović za klupski sajt reagujući na tekst objavljen u jednim dnevnim novinama.

U tom tekstu se navodi da je 11-godišnja Olga dobila poziv da se priključi čuvenoj akademiji Nika Bolitijerija u Majamiju, te da će se porodica Danilović zbog toga preseliti na Floridu.

“Sve je to odavno viđeno i time se skreće pažnja sa dešavanja u Železniku, koja su, kao i ostale utakmice sa FMP-om tada, a sada sa Zvezdom, uvek bila organizovana da bi se dogodile tragedije. Ovaj put je ona pukom srećom i zrelošću Partizana izbegnuta”, zaključio je Danilović.