Foto: Damir Dervišagić

Ekskluzivno

ŽIVOJINOVIĆ POSTAJE PEVAČ: Stiže nova zvezda, Brenin sin snima album!

Stefan rešio da krene maminim stopama i uveliko bira pesme za prvenac

Stars
> 00:00h

Stefan Živojinović je krenuo maminim stopama! Kako Kurir ekskluzivno saznaje, stariji sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića započinje pevačku karijeru i već priprema prvi album, koji će, očekivano, objaviti „Grand produkcija“! Naslednik folk zvezde bira pesme u skladu sa svojim vokalnim sposobnostima i uskoro ulazi u studio.

Podrška roditelja

- Stefan odmalena pokazuje talenat za muziku, koji je nasledio od majke. Dok je bio mlađi, voleo je da zapeva za svoju dušu uz klavir, a kad je stasao, shvatio je da bi voleo da se bavi tim poslom. Iako je u Americi završio fakultet, trenutno ga zanima samo mikrofon. Brena i Boba su odavno prepoznali njegov talenat i želju da se bavi muzikom, pa ga maksimalno podržavaju u toj odluci - otkriva porodični prijatelj Živojinovića.

TALENAT NASLEDIO OD MAME: Evo kako PEVA Stefan Živojinović

Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo sa Stefanom, ali on nije odgovarao na naše pozive. Zato smo pozvali njegovog brata Viktora, koji je potvrdio sva naša saznanja.
Odmalena voli muziku... Brena i Stefan

Ostaje u Srbiji

- Imate prave informacije, Stefan će uskoro početi da peva! Baš je ozbiljan u toj nameri i uskoro snima nešto. Veliki je talenat za pevanje i to je nešto što stvarno želi i voli da radi. Još je mlad da bi sam umeo da vodi svoju karijeru, pa bukvalno ide od pevača do pevača i ispituje ih o muzici, a oni ga lepo savetuju. Ne brinem se ja za njega jer je pametan i snalažljiv. Ja se neću baviti muzikom jer ne znam toliko dobro da pevam, više volim da uživam u muzici - kaže najmlađi član porodice Živojinović i dodaje da će Stefan ostati da živi u Beogradu. - On se neće vraćati u Ameriku, ostaje u Srbiji - zaključuje Viktor.

Muzički svestran RAZVALJUJE PESME SAŠE MATIĆA Osim što je talentovan za pevanje, Stefan svira i klavir. Tako se nedavno njegov stariji brat Filip pohvalio snimkom na kome se vidi i čuje kako Stefan svira i peva hit „Kad tonem“ Saše Matića. - Moje srce Stefan, svira i peva pesmu našeg dragog Saše Matića. A ja ponosan uživam... - napisao je Filip na Instagramu.

Marija Dejanović