Foto: Saša Pavlić

Nastavlja se borba za titulu

(VIDEO) IZ ISTANBULA NA JNA: Mažić sudi Partizanu i Vojvodini, a Zvezdi kontroverzni Bojan Nikolić

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić biće glavni sudija derbi meča 32. kola Superlige Srbije između Partizana i Vojvodine.

Fudbal
> 00:00h

Mažić će večeras suditi revanš meč četvrtfinala Lige Evrope između Bešiktaša i Liona, a dva dana vodiće derbi duel 2. kola plej-ofa domaćeg šampionata između Partizana i Vojvodine. Mažiću će pomagati Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, a četvrti sudija će biti Dejan Santrač. Meč između Partizana i Vojvodine biće odigran u subotu od 17.00 sati uz besplatan ulaz na stadion crno-belih. Navijači Partizana ne vole Mažića, pošto tvrde da ih je u prošlosti više puta oštetio i to na duelima sa Crvenom zvezdom.

Crvena zvezda i Partizan inače dele prvo mesto na tabeli sa po 40 bodova. Crvena zvezda će gostovati Napretku u Kruševcu. Ovaj duel će voditi Bojan Nikolić iz Kragujevca, a pomagaće mu Marko Dimitrijević, Marjan Janković i Aleksandar Živković. Utakmica u Kruševcu biće odigrana u subotu od 19.00 sati. Nikolić je u prošlosti bio poznat po kontroverznim odlukama. On je 2014. bio suspendovan pošto na meču Rad - Partizan (0:4) nije dosudio penal za crno-bele. Na suđenje Nikolića ranije su se žalili i Javor, Radnički, Borac...
Niški Radnički se žalio na suđenje Nikolića na meču protiv Zvezde u julu 2015. Utakmica je odigrana u Beogradu, a završena je 1:1. Nikolić je po mišljenju Nišlija pogurao Zvezdu. Radnički je vodio 1:0, a Zvezda je uspela da izjednači posle sumnjivog gola, a domaći nisu iskoristili penal u finišu utakmice.