Foto: Reuters

Šveđanin je uz ovacije napustio teren...

NAVIJAČI JUNAJTEDA STREPE: Ibrahimović okončao karijeru zbog povrede? Murinjo: Nisam optimista VIDEO

Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović mogao bi da završi karijeru pošto je teško povredio koleno desne noge, prenose mediji na Ostrvu.

Fudbal
> 00:00h

Ibrahimović se povredio prilikom pada u borbi za loptu na revanš meču četvrtfinala Lige Evrope protiv Anderlehta. Junajted je posle produžetaka pobedio 2:1 i izborio plasman u polufinale LE. Međutim, navijači Junajteda su u šoku, pošto je najbolji igrač "crvenih đavola" ove sezone doživeo tešku povredu zbog koje bi čak mogao i da okonča karijeru. Ibrahimović (36) ima ugovor sa Junajtedom do kraja sezone. Povreda švedskog napadača dolazi u najgorem mogućem trenutku za Junajted, pošto se klub sa Old traforda bori za plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

"Prognoze su dosta negativne, kao i moj osećaj. Želeo bi da sačekam da bih mogao da dam prvu prognozu, ali ovo ne izgleda dobro. Voleo bih da budem optimista, ali nisam...", rekao je menadžer Junajteda Žoze Murinjo.
Ibrahimović se povredio u 90. minutu posle duela sa Mbodjijem. Sudija je odvirao kraj regularnog dela meča, a Ibrahimović je ostao da leži na terenu. Brzo je intervenisala lekarska ekipa, a Šveđanin je uz ovacije nekako odšepao u svlačionicu.