Foto: Printscreen Ebrcko.net

Brzo je uhapšen

LJUBAVNI JADI PIJANOG VOJNIKA: Sekirom ubeđivao bivšu devojku da mu se vrati

Pripadniku Oružanih snaga BiH, 32-godišnjem Mostarcu, predložen je jednomesečni pritvor zbog tri krivična dela, i to ugrožavanje bezbednosti, narušavanja nepovredivosti kuće i oštećenja tuđe stvari, piše Pogled.ba.

Bosna i Hercegovina
> 00:00h

Naime, on je osumnjičen da sinoć, oko 20 sati, pod uticajem alkohola došao na vrata podstanarskog stana na drugom spratu zgrade broj 51. u Ulici kneza Višeslava 51., kod Orce, gde stanuje njegova bivša 25-godišnja devojka iz Stoca, inače konobarica, gde je vikao: Otvori, ubiću te!

Dok su uznemireni stanari zvali policiju u pomoć, on je, kao stoji u krivičnoj prijavi, iz vozila zgrabio sekiru i njome razbio ulazna vrata stana. Srećom, prestrašena devojka je nekako uspela da pobegne, a osumnjičeni je unutra razbio telefon i razbacao stvari.

Kako su za Pogled.ba rekli stanari, budući da je policija bila u neporednoj blizini, jer se malo ranije u istoj ulici dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je takista vozilom oborio pešaka, upravo zahvaljujući njihovoj brzoj intervenciji, sve se na tome i završilo. Vojnik se sutradan otreznio i jedino u svoju obranu mogao da kaže da je bio jako pijan.

(Vijesti.ba / Avaz)