SLUČAJ KOJI JE ZGROZIO SRBIJU Ujak koji je sestričini(14) napravio dete ŠOKIRAO izjavom u tužilaštvu

Srpska javnost je zapanjena najnovijim hapšenjem četrdesetogodišnjeg silovatelja koji je, navodno, nekoliko puta seksualno iskorišćavao svoju maloletnu sestričinu.

Crna Hronika
> 03:02h

Nesrećna devojčica ostala je trudna sa uhapšenim ujakom i sprema se da u bolnici u Smederevu abortira.

Silovatelj A. N. je saslušan u tužilaštvu, gde je od početka do kraja saslušanja tvrdio da je "seks uvek bio dobrovoljan i da je on nije ni na šta prisiljavao". Međutim, kad mu je postavljeno pitanje na temu trudnoće nesrećne devojčice, tvrdio je da ništa ne zna o tome. Njemu je tužilaštvo odredilo pritvor do 30 dana.

Meštani malog mesta nadomak Kovina i juče su bili u šoku nakon njegovog privođenja. Najviše su krivili majku devojčice što nije prepoznala i videla da devojčica ima problem.

U ispovesti u prisustvu majke maloletnica je ispričala da je sve počelo u decembru.

- Toga dana majka, poznanici i ja bili smo kod tetke, a ujak je došao po nas. Odvezao je jednu turu dece i komšija i mene kući. Krenuo je po moju majku, a meni je rekao da i ja pođem sa njim da se malo provozam. Međutim, skrenuo je sa puta i počeo je da me pipka. Pitala ga sa: „Šta to radiš, ostavi me na miru, kazaću te majci!”, na šta mi je odbrusio da ćutim, budem poslušna ili ću videti šta će me snaći. Skinuo me je i uzeo mi je nevinost, u autu. Potom mi je zapretio: „Budeš li ikome išta rekla, nećeš se dobro provesti.“ Posle smo otišli po majku, vratili se kući, a on se ponašao kao da se ništa nije dogodilo. Bila sam u šoku i strahu šta mi je uradio ujak koga sam volela. Plakala sam u sebi noću, da niko ne primeti - ispričala je I. N.

Kako sama kaže, sledeće napastvovanje dogodilo se samo dva dana kasnije, kada je krenula u školu. I tako je živela pola godine.

- Pre nekoliko dana sam mu rekla da me ostavi na miru i da mislim da sam trudna, na šta je odgovorio: „Baš me briga!”, te me je opet silovao. Poslednji put me je silovao u ponedeljak i ja više nisam mogla to da trpim. Morala sam nekome da se požalim. Sve ovo sam rekla i u policiji, dok je moj ujak sedeo spuštene glave - ispričala je devojčica. I. N. koja će danas, u trećem mesecu trudnoće, abortirati dete.

Sa njom će biti majka, a kada se oporavi, biće saslušana u Tužilaštvu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI U 14 SATI UŽIVO: Ekskluzivno slike Bariča nakon masakra

(Alo)