Foto: Printscreen

Baštovanstvo

(VIDEO) STAVILA U SAKSIJU ŽIČANU OGRADU: Krajnji rezultat poželećete da imate odmah!

Ovo je savršeni ukras svakog dvorišta i bašte.

Zanimljivosti
> 23:10h

Pomoću samo nekoliko stvari možete da napravite predivnu cvetnu kulu, savršenu za vaše dvorište ili balkon ovog proleća, piše Stil.

Potrebno vam je: saksija, žičana ograda, radno platno (ili čvršći džak), zemlja i vaše omiljeno cveće

Postupak: Od žičane ograde formirajte oblik kule tj. stuba, dovoljne širine da može da stane u saksiju. Obložite ga platnom koje ćete da pričvrstite za žicu i na kojem ćete da napravite izreze za cveće. Sipajte zemlju u kulu, a kroz izreze ubacite cveće koje ćete zasaditi i na vrhu. Obratite pažnju da stavite dovoljno zemlje, da bi vam kula čvrsto stajala. Krajnji rezultat kada cveće procveta bi trebalo da izgleda ovako. Predivno, zar ne? Pogotovo kada se biljke skroz rascvetaju i u potpunosti prekriju platno, odnosno džak! Čitav postupak pogledajte na snimku:

Pogledajte još na portalu Stil: Smejali joj se kada je gume obojila u belo: A onda su zanemeli! (VIDEO) Samo je pomešao sodu bikarbonu, sirće i vodu: Genijalna caka olakšala mu život! (RECEPT, VIDEO) Svi su se krstili kada je iskopao ogromnu rupu u dvorištu: Sada mu komšije zavide! (VIDEO) Isekla je staru paletu na 3 dela: Genijalna caka koristiće i vama! (VIDEO) Stavio je bananu i jaje u zemlju: Neverovatan efekat oduševio sve koji su probali! (VIDEO)