Foto: Dado Đilas

PORUČIO IM JE DA BUDU SREĆNI

Prijatelji se u knjizi žalosti oprostili od Sretena Karića (69)

Na odavanju počasti preminulom Sretenu Kariću (69) juče Vili Jelena okupio se veliki broj prijatelja i poštovalaca porodice Karić, dok su svi članovi familije primali izraze saučešća.

Društvo
> 00:00h

- Sreten je takav brat bio da je pazio na nas, mislio na nas, i zaista je živeo punim plućima. On je čovek koji je činio samo najbolja dela. Mislim da je preživeo veliki stres posle našeg progona i da ga je to iznutra ubilo. Njegove poslednje reči bile su da se držimo kao braća, čuvamo zajednicu, i najvažnije da svi budemo zajedno složni - rekao je Sretenov najmlađi brat Bogoljub Karić na odavanju počasti, a na njega se nadovezala supruga Milanka:

- To je jedna velika duša i srce. Nikada nikome nije naudio. Među više od 600 prijatelja i poštovalaca ove poznata familije, koji su došli da izjave saučešće, tu su bili i Zorica Brunclik i Kemiš, pevačica Jovana Nikolić, Merima Njegomir, Dule Savić, Dragan Džajić, Dragan Markovic Palma i mnogi drugi.

Biznismen i najstariji brat u porodici Karić, preminuo je u četvrtak, 27. aprila, posle duge i teške bolesti. Iza sebe je ostavio suprugu, četvoro dece i sedmoro unučadi. Sahrana će se obaviti 3. maja u Beogradu.

foto Dado Đilas

foto Dado Đilas

foto Dado Đilas

foto Dado Đilas

foto Dado Đilas

foto Dado Đilas

J. P.