Foto: Nemanja Pančić

U svom stilu

(VIDEO) OBJASNIO Fudbalska legenda opisala starlete do detalja: Odlepiće kada budu čule!

Fudbalski trener, nekadašnji strateg Crvene zvezde i selektor Jugoslavije Milan Živadinović pričao je o svemu i svačemu, a posebno se osvrnuo na pojavu starleta, istakavši da je toga bilo i u njegovo vreme.

Fudbal
> 00:00h

"... Bio sam i ja slep... oooooooooo, samo u moje vreme nisu se zvale starlete. Kurave, kamenjarke kostolomke i da vam kažem, ne kupaju se, higijena je bila slaba, ali ako ćemo da posmatramo to vreme, bila je Jugoslavija. Bilo je i dobrih, bile su moralno kvalitetne, Hrvatice su uvek bile čiste. Ali ove danas... da se razumemo nisu sve, 60 dosto ih je normalnih, ali ove što se pojavljuju po rijalitijima i debelu lovu "marišu. Čekajte, one imaju besplatnu upotrebu kupatila, a ne znaju da treba voda da se pusti jer u Kukuruz sitiju, gde je bila samo njiva, to nisu mogle da vide", rekao je Živadinović, gostujući u emisiji Intervju na Balkan info kanalu.

Popularni trener je zatim rekao:

"Igračima sam uvek pričao. Vidi je. Dođe na kapiju prekrsti noge. A ja vidim da iz gaća izbija neki trag kočenja iz tih sekundarnih rupa. Jurio sam ih sa kapije i one su me se plašile. Jer šta rade, čim vide da će neko da ide u inostranstvo odmah ostaju u drugom stanju. Jer, ako se, recimo razvodite u Italiji 90 odsto ostaje njima, a 10 momku.

Evo vam još jedan primer. Ja sam Zvezdi predložio Abubakara Oumarua. I rekao sam svima u klubu, nemoj slučajno plavuša da mu priđe! Idi, bre, crnac i za njih je plavuša san."

Živadinović je upitan i da li starleta sličnu stvar rade i u inostranstvu.

"Ma nema šanse. Zato što on zna da treba da izađe na teren i tamo pokaže šta zna. A kod nas se igraču uvali starleta on se izdrnda i sutra nije ni za šta. A evo zašto se to dešava? Izađe nas 3,4, dođe ona, ja neću jer sam prob'o znam kakva je i dužina i širina i dubina, ali ti kažeš "Lele, što ima guzice... Ja sam igrače kontrolisao da li u tačno vreme dolaze na ručak, spavanje, trening. Kad osetim da imaš problem tu sam da te opomenem, jer opomena je vrlo važna stvar. Kad osetim da je kritično. U ovoj situaciji gde je inflacija pameti i primitivizam caruje, ko najbolje prolazi. Ovih 25 odsto starleta, koje kad ulete u sistem znaju kako da rade šta hoće. Da li će Ronaldo i Mesi pred utakmicu da odu sa nekim skotom? Neeee, ali kod nas hoće."

Malo se govorilo i o politici.

"Aleksandra Vučića obožavam. On je hrabar i ne plaši se nikoga. U stanju je sve da ih predribla i nama trebaju takvi tipovi. Družio sam se sa njim i znam to. Slušajte, da bi bili pravi u životu morate biti dole, krenuti od bureka do faze da imate tri obroka dnevno. Ako imate četiri vi puknete kao Agrokop (Agrokor, prim. aut). Klinci poput Vučića i onih koji su išli na tribine su namazani svim bojama. Nekada neko pretera, ali sada se i to čisti."

U nastavku razgovora, poznati trener je govorio o stanjhu u srpskom fudbalu, menadžerima, protekciji...

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TAMARA ĐURIĆ POTPUNO GOLA: Novopečenoj pevačici predlažu da snimi PORNIĆ!