Otkrivamo

(VIDEO) MIHIN SIN TALENTOVANI VATERPOLISTA: Sav je na tatu, ljubi ga majka

Najmlađi naslednik Siniše Mihajlovića je golgeter, ali ne na fudbalskom terenu, već u bazenu. Isto ima dobru levicu, ali ne nogu, već ruku

Ostali sportovi
> 00:00h

Nikolas neće izvoditi slobodnjake kao tata! Bar za sada tako stoje stvari. Najmlađi član porodice Mihajlović, proslavljenog fudbalera Srbije i trenera Siniše, opredelio se da odrasta u bazenu, s vaterpolo loptom u ruci. Desetogodišnji dečak trenira u Rimu, a mama Arijana i sestre Viktorija (20) i Virdžinija (18) njegovi su najverniji navijači.

Ujedno, Nikolas je jedini preostali aktivni sportista u sportskoj porodici Mihajlović. Najstariji brat Miroslav (17) prvi je digao ruke od fudbala. Prolazio je kroz omladinske kategorije Lacija školujući se za krilnog igrača ili napadača, ali je u jednom trenutku odlučio da pređe u manji klub da bi se kasnije posvetio samo učenju. Mlađi Dušan (15) igrao je za klasu 2002. Lacija do prošle sezone. Čak su i kamere zabeležile detalj kada se kao sakupljač lopti na Olimpijskom stadionu pojavio pored oca, tada trenera Milana, ali ove godine ga nema na zvaničnom sajtu neboplavih niti su mediji u Italiji zabeležili trenutak i razlog njegovog odlaska iz Lacija ili prestanak bavljenja fudbalom. Igrao je desnog beka i, za razliku od starijeg brata, više se oslanjao na snagu i brzinu i karakterom je podsećao na tatu. D. P.