Foto: Nebojša Mandić

Već misle na gostovanje u Beogradu

(VIDEO) VELŠANI ZGROŽENI MARAKANOM: Evo šta poručuju navijačima koji će doći na meč sa Srbijom

Fudbaleri Srbije i Velsa odigraće 11. juna na stadionu Rajko Mitić duel u okviru kvalifikacija za Muindijal u Rusiji 2018. godine, a mediji na Ostrvu su objavili fotografije sa prilično ruiniranog najvećeg srpskog stadiona i upozorili navijače, šta ih čeka u prestonici Srbije.

Fudbal
> 00:00h

Vels onlajn (Wales online) upozorava sunarodnike da će u Beogradu imati veoma loše uslove, počevši od toga da na Marakani ima osam toaleta predviđenih za goste, zatim se govori o lošem kvalitetu sedišta, nedostatku osveženja, rupe između tribine i terena, visokim šiljcima na ogradi, put do stadiona od autobuske stanice...

Foto: Nebojša Mandić

"Cena karte je samo tri i po funte, kao cena pića u jednom kardifskom lokalu, i to je sjajno, ali ne bih voleo da vidim naše ljude na stadionu "Rajko Mitić" - rekao je neimenovani predstavnik navijača Velsa za tamošnje medije i to objasnio "jadnim stanjem paklenog stadiona".

"Postoji kanal oko terena, u njemu nema vode, ali možete pasti sa dva metra. Sve je ograđeno velikim čeličnim ogradama tako da u slučaju opasnosti nećete moći da izađete. Tribine su strme i nemate za šta da se uhvatite, što je takođe veoma opasno", navodi se u tekstu.

"Morate imati u vidu da će meč biti u junu, da će biti mnogo toplo i da će voda biti veoma važna za naše navijače. Takođe, neverovatno je da postoji samo jedan toalet. To znači da će dve hiljade naših navijača deliti oko osam pisoara. Ljudi misle da je super što su karte samo tri i po funte, ali stadion nije dovoljno dobar za ovaj susret. Mi bismo voleli da što više navijača iz Velsa ode u Beograd, ali nisam siguran koliko je to dobro jer je stadion jako siromašan", navode Velšani.