Foto: Promo

(VIDEO) NOVO - MAGIJA U SAMO JEDNOM ŠTAPIĆU: Šta je oduševilo 87% domaćica koje su ga probale?

Muče vas zapušeni slivnici i neprijatan miris koji se širi iz njih. Stalni dolasci vodoinstalatera iziskuju mnogo novca, a problem nikada nije rešen zauvek! Slivnika je mnogo, a sredstava nedovoljno da bi se prečesto radile intervencije na njima. Ali, ONI su sada tu da tome kazu STOP!

Žena
> 00:00h

Novi čarobni Sani Sticks štapici za odgušivanje slivnika napravljeni na PRIRODNOJ bazi učiniće ČUDO u vašem domu! Jako su prijatnog mirisa, biorazgradivi i NE sadrže toksine, a nataložene ostatke hrane, masnoću i druge nečistoće ovi senzacionalni štapici odstranjuju kao ni jedno sredstvo do sada, a OVDE se trenutno mogu kupiti po AKCIJSKOJ ceni!

Ono što će napraviti ogromnu uštedu u vašem budžetu jeste činjenica da se ovi štapići prodaju u pakovanju od 12 komada, a samo JEDAN MESEČNO je dovoljan da reši problem zapusenog slivnika! Pogodni su za SVE vrste slivnika: u kupatilu, kuhinji, za spoljne slivnike, a pritom su bezbedni i za septičke jame. Pogledajte kako se lako koriste:

Zato već danas poručite svoje magične štapiće OVDE i to po skoro duplo SNIŽENOJ ceni!

Imajte svog saveznika u uspešnom čišćenju slivnika: poručite Sani Sticks štapiće putem telefona na broj 011/6 888 999 svakog radnog dana od 08-17h ili online OVDE non-stop.