Foto: Reuters

Portugalac briljirao protiv "komšija"!

SVET SE KLANJA KRISTIJANU: Ronaldo het-trikom uništio Atletiko i doveo Real na korak od finala VIDEO

Fudbaleri Reala pobedili su na svom terenu ekipu Atletika 3:0 (1:0) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

Fudbal
> 22:52h
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Sva tri gola za Real postigao je Kristijano Ronaldo u 10, 73. i 86. minutu. Portugalac je do sada postigao 103. gola u LŠ. Revanš meč biće odigran 10. maja na stadionu Visente Kalderon.

U drugom polufinalu LŠ sastaju se Juventus i Monako. Prvi meč biće odigran 3. maja u Monaku, a revanš je 6 dana kasnije u Torinu. Real je stigao do minimalne pobede, a do gola je stigao uz pomoć sudija. Ovom golu prethodila je ofsajd pozicija. Serhio Ramos je ubacio loptu u kazneni prostor Atletika, a Portugalac se nalazio maltene metar iza odbrane gostiju. Pomoćni sudija nije podigao zastavicu, a glavni arbitat Martin Etkinson je pokazao da se igra nastavi. Intervenisao je Stefan Savić, a lopta je došla do Kazemira, koji je centrirao ponovo u peterac gostiju. Ronaldo je bio najviši i zatresao je mrežu. Do kraja prvog poluvremena nije bilo promene rezultata iako su oba tima imala po nekoliko šansi. Atletiko je krenuo agresivnije u drugom poluvremenu, a oba tima nisu stvorila ozbiljnija šansu do 73. minuta. Real je tada postigao drugi gol, a u strelce se ponovo upisao Ronaldo. Portugalac je sjajnu igru krunisao trećim golom u 86. minutu. Real je do kraja utakmice mogao da postigne još koji gol, a utakmica je na kraju završena 3:0.
Real brani titulu u Ligi šampiona, a posle ovog trijumfa nalazi se na korak od finala. Finale je na programu 3. juna u Kardifu.

TOK MEČA 90+3. minut - Kraj utakmice! Real je pobedio 3:0, a sva tri gola za "kraljevski klub" postigao je Kristijano Ronaldo. On se u strelce upisao u 10, 73. i 86. minutu. Revanš je 10. maja na Vinsente Kalderonu. 90. minut - Utakmica je produžena za 3 minuta! Real vodi 3:0 i napada u finišu utakmice! 86. minut - GOLLL!!! Real vodi 3:0! Ponovo Ronaldo! Novi gol Ronaldo. Portugalac je posle divne akcije svog tima ponovo pogodio mrežu Atletika.

80. minut - Atletiko krenuo agresivnije u finišu utakmice
Atletiko je zaigrao angažovanije posle drugog primljenog gola. Gosti čine sve da bar jednom zatresu mrežu Reala 73. minut - GOLLL!!! Real vodi 2:0! Real vodi 2:0. Ponovo se u strelce upisao Ronaldo. Ovo je bio 102. gol Portugalca u LŠ! Ronaldo je uspeo da sačuva loptu u svom posedu, a onda je sa oko 16 metara bombom zatresao mrežu Oblaka.

70. minut - Igra se odvija na sredini terena Velika borba se odvija na sredini terena. Real je bezopasan u drugom delu, dok Atletiko ne može da stvori šansu 57. minut - Dvostruka izmena u Atletiku Trener Atletika Dijego Simeone izvršio je dvostruku izmenu. U igru su ušli Tores i Gaitan. I dalje bez pravih šansi u drugom poluvremenu

50. minut - Fudbaleri Atletika agresivniji na startu drugog dela meča Fudbaleri Atletika agresivniji su na startu drugog poluvremena. Igrači Atletika su napravili nekoliko grubih prekršaja nad igračima Reala 46. minut - Počelo je drugo poluvreme II poluvreme

45+2. minut - Kraj prvog poluvremena Real posle prvih 45 minuta vodi 1:0. Jedini gol postigao je Ronaldo u 10. minutu. Ovo je bio Ronaldov 101. gol u LŠ.
45. minut - Prvo poluvreme je produženo za minut
U poslednjim trenucima prvog poluvremena povredio se Karvahal. Ramos je u borbi za loptu laktom udario Ernandesa.

40. minut - Real se povukao, Atletiko napada Real se povukao u finišu prvog poluvremena, a Atletiko napada. Gosti su izveli dva kornera, ali nema promene rezultata 32. minut - Budi se Atletiko! Velika šansa za Atletiko. Grizman je prosledio loptu do Godina, koji je šutirao tik iznad gola 29. minut - Kakav udarac Benzeme Ronaldo je prosledio loptu do Benzeme, a Francuz je makazicama šutirao preko gola

24. minut - Dobar pokušaj Modrića Atletiko se oslobodio inicijative Reala, a domaći su pokušali preko Modrića da iznenade Oblaka. Međutim, hrvatski fudbaler je bio neprecizan. Njegov šut je završio tik iza 17. minut - Velika prilika za Atletiko Velika prilika za Atletiko. Navas je zaustavio Gameira, koji je izašao sam ispred njega. 15. minut - Real traži penal! Fudbaleri Reala traže penal. Domaći fudbaleri tvrde da je lopta pogodila u ruku Savića, a sudija Etkinson pokazuje na korner. Nova velika šansa za domaći tim, a Oblak izbacuje loptu u novi korner. 10. minut - GOLLLL!!! Real vodi! Real je poveo golom Ronalda. Kazemiro je centrirao, a Ronaldo je glavom zatresao mrežu Atletika. Fudbaleri Atletika tvrde da je ovoj situaciji prethodila ofsajd pozicija.
7. minut - Velika prilika za Real Isko je prošao po levoj strani, a onda je ušao u šesnaesterac gostiju i šutirao. Oblak je odlično intervenisao, a Benzema nije iskoristio veliku šansu

4. minut - Ronaldo šutira pored gola Prvi udarac ka protivničkom golu uputio je Real preko Ronalda, a njegov šut završio je daleko od gola

1. minut - Utakmica je počela

Foto: Printskrin

20:40 - Dolazak fudbalera Reala

20:35 - Sve spremno za spektakl na Santjago Bernabeu

20:28 - Finale LŠ 2016. godine rešio je Kristijano Ronaldo

20:26 - Evo i sastava timova: Real: Navas, Karvahal, Varan, Ramos, Marselo, Kazemiro, Modrić, Kros, Isko, Ronaldo, Benzema. Atletiko: Oblak, Lukas, Savić, Godin, Filipe Luis, Koke, Gabi, Saul, Karasko, Grizman, Gameiro.