Foto: Privatna Arhiva

Idila

URANAK S NOVIM DEČKOM: Nataša ugostila Luku na svom salašu u Čeneju

Pevačica tradicionalno provela Praznik rada na svom imanju nadomak Novog Sada, a bivši košarkaš stigao na motoru

Stars
> 23:14h

Nataša Bekvalac je i ove godine 1. maj provela na svom salašu u Čeneju, a specijalni gost bio je njen novi dečko Luka Lazukuć! Kako Kurir saznaje, kod pevačice na imanju bili su starija sestra Dragana, ćerka Hana, mama Mira i prijatelji.

- Luka je u Čenej došao na motoru oko podne. Nataša ga je dočekala na kapiji, ostali gosti su već stigli. Budući da su njenog novog dečka upoznali na proslavi kod Kristine Bekvalac, Lazukić se sa svima ljubazno pozdravio i odmah preuzeo brigu oko roštilja. Atmosfera je bila odlična, svi su bili lepo raspoloženi. Luka je s Hanom igrao badminton, a u pauzama je ljubio Natašu - priča izvor Kurira blizak pevačici. Iako su svi očekivali da Luka ostane na salašu, on se kasno posle podne vratio u Beograd, a Nataša je ostala. Luka Lazukić je bivši košarkaš, danas biznismen, zaljubljenik u motore. Iza sebe ima brak i petogodišnju ćerkicu. Nataša Bekvalac ga je osvojila na prvi pogled, a možda su i njene tetovaže jedan od razloga za to.

- Tetovaže na određenim mestima, kvalitetno urađene, mogu da izgledaju vrlo lepo na ženi - izjavio je Luka u jednom intervjuu za TV Prva.

Potvrđeno pisanje Kurira BILI U AMSTERDAMU! Kako je Kurir ekskluzivno objavio u nedelju, Nataša Bekvalac i Luka Lazukić uplovili su u vezu čim se ona rastala od Ljube Jovanovića, i prošle nedelje su bili na kraćem zajedničkom odmoru. „Paparaco lov“ uhvatio je novopečeni par na beogradskom aerodromu kada su se vraćali iz Amsterdama, gde su proveli nekoliko romantičnih dana. Po dolasku u Srbiju, Nata je odmah otputovala u grčko letovalište Paraliju, gde je imala zakazan nastup.

EKSKLUZIVNO! OVO JE NATIN NOVI DEČKO: Pogledajte koga je smuvala Nataša Bekvalac

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NATAŠA SE OGLASILA POSLE VESTI DA JE NAŠLA MOMKA: Pogledajte šta je OBJAVILA na Instagramu!

Ljiljana Stanišić