Foto: Reuters

Real na pragu finala LŠ

(VIDEO) INTERNET GORI Evo šta je emotivni Ronaldo poručio navijačima posle het-trika protiv Atletika

Fudbaler Reala i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo doneo je pobedu svom timu nad Atletikom u prvom meču polufinala Lige šampiona.

Fudbal
> 00:00h

Real je pobedio 3:0, a sva tri gola za Real postigao je Ronaldo. On je na zanimljiv način slavio posle trećeg gola za svoj tim. Portugalac je navijačima na Santjago Bernabeu poručio da ne zvižde njemu i saigračima tokom utakmice, već da bi trebalo da ih podržavaju tokom celog meča. Ronaldo je ove sezone postigao 10 golova na 11 mečeva. Međutim, navijači Reala su često znali da zvižde igračima madridskog kluba.

"Ne tražim ovacije, želim samo da mi ne zvižde. Uvek ću dati sve za tim. Želim da čestitam svima, cela ekipa je bila sjajna. Igrali smo jako od početka do kraja, a golovi su samo prirodna posledica dobre utakmice. I u Primeri smo igrali dobro protiv njih, tada je Oblak bio sjajan, sada smo pobedili. Prednost je velika, ali ništa nije gotovo. Atletiko je jaka ekipa, i nisu bez razloga u polufinalu", rekao je Ronaldo posle utakmice. Ronaldo je postigao 400 golova u dresu Reala. On se 52 puta upisao u strelce u nokaut fazi LŠ, a u evropskim takmičenjima je postigao 105.