Foto: Thomas Hansen

Evrosong u Ukrajini

TIJANA BOGIĆEVIĆ ODRŽALA PRVU PROBU: Solidno, ali može u finale!

Tijana Bogićević prilično sigurna u svoj uspeh, mada kritičari nisu bili oduševljeni premijerom nastupa

Stars
> 00:00h

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji Tijana Bogićević doputovala je u Kijev u ponedeljak 1. maja, a već u utorak je imala prvu probu.

Na evrovizijskom stejdžu pojavila se u belim pantalonama i bluzi na bratele. Stajala je u mestu i pevala, a pratio ju je plesač obučen takođe u belo. Zvuči poznato? Vratite film unazad godinu dana. Sličan nastup imala je u Stokholmu i Sanja Vučić, samo što je bila obučena u crno. Ova koincidencija nije promakla ni komentatorima Evrovizije koji su analazirali prvu probu.

- Prilično bledo. Ona stoji, maše rukama, dok je iza nje plavi video-bim s belim svetlosnim efektima i plesač obučen u belo, koji kroz raskopčanu košulju pokazuje svoje čelične pločice na stomaku. Tijana je, što se vokalnog dela tiče, svaki put bila sve bolja na probi, ali mislim da nema konekciju s publikom, kao ni sa plesačem. Veći deo nastupa samo stoji i peva i tek u drugom delu kreće kulminacija - zaključak je stručnih komentatora Evrosonga.

Oni ipak odaju priznanje za kvalitet kompozicije i veruju da će „In Too Deep“ biti u finalu. - Moj cilj je pobeda na Evroviziji! - rekla je Tijana Bogićević u intervjuu nakon završene prve probe.

SRPSKA VERZIJA PESME Na dan kad je delegacija Srbije otišla u Kijev objavljena je srpska verzija pesme „In Too Deep“. Tijana će pevati na engleskom, ali opšti utisak je da je kompozicija lepša na maternjem. Ovo je refren: Osuđeni ti i ja da letimo na krilima sna tvoja sam sva, želim da znaš da tvoja sam sva. Osuđene duše nam da što jedna drugoj ogledala tvoja sam sva. želim da znaš da tvoja sam sva. Goriš i ti. gorim i ja tvoja sam sva.

M. Crnogorac

Foto: Thomas Hansen