Foto: Damir Dervišagić

Zaljubila se u pevača

BILI SU ZAJEDNO 5 GODINA I PLANIRALI VENČANJE: Ovo je Jovanin BIVŠI kog je OSTAVILA zbog Željka!

Jovana Joksimović se zaljubila u pevača Željka Joksimovića do 2008. godine iako je bila u vezi sa Aleksandrom Zeremskim, nekadašnjim direktorom BK televizije koji je od nje stariji 12 godina. Ostavila ga je kada je upoznala Željka, dok su sarađivali i vodili Evroviziju, kada je Srbija bila domaćin.

Stars
> 04:26h

Jovana je 2008. godine kada su mediji počeli da spekulišu da li je voditeljka započela vezu sa Željkom Joksimovićem ili ne. Voditeljka je tada bila u petogodišnjoj vezi sa tada već bivšim direktorom BK televizije, Aleksandrom Zeremskim

Aleksandar Zermski (Foto: Damir Dervišagić)

Nakon nekoliko meseci tišine Jovana i Željko priznali su svoju ljubav, a iako je tada rekla kako u Željka nije bila zaljubljena u vreme kada je stavila tačku na vezu sa Aleksandrom, Jovana je tek sada otkrila istinu o svojim osećanjima u tom periodu.

Ona je navela da je bilo iskreno sa njene strane što je krenula za svojim osećanjima, i da je želela da živi svoju ljubav sa Željkom.

Aleksandar je posle Jovane bio u vezi sa pevačicom Aleksandrom Radović sa kojom je dobio ćerku Ninu. Par se razišao 2010. godine, a ostali su korektnim odnosima zbog ćerke Nine.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESELO KOD JOKSIMOVIĆA: Mali Kosta napunio 3 godine, TRUDNA Jovana prošetala STOMAČIĆ!