Foto: Dragan Kadić

Bivši funkcioner crno-belih na meti lopova

LOPOVI ODNELI SEF IZ STANA: Žarku Zečeviću ukrali 3.000 evra

Nezvanično, pljačka se dogodila dok je Zečević bio u inostranstvu, od 27. aprila do 3. maja, a slučaj je prijavio policiji u sredu, kad se vratio kući

Fudbal
> 00:00h

BEOGRAD - Žarko Zečević (67), dugogodišnji visoki funkcioner JSD Partizan, opljačkan je tokom prvomajskih praznika, kada su mu lopovi odneli sef iz stana na Vračaru. Nezvanično, pljačka se dogodila dok je Zečević bio u inostranstvu, u periodu od 27. aprila do 3. maja, a slučaj je prijavio policiji u sredu uveče, kada se vratio i video da su stvari u stanu ispreturane, kao i da mu iz sefa nedostaje oko 3.000 € i određena količina dinara.

- Policija je izašla na lice mesta i obavila uviđaj. Prema prvim informacijama iz istrage, nisu uočeni tragovi obijanja na ulaznim vratima u stan, već se sumnja da je lopov u stan ušao preko terase, odnosno kroz vrata na terasi, koja su po dolasku policije bila otvorena i na kojima su pronađeni tragovi koji na to ukazuju.

Očekuje se da policiji u pronalaženju izvršioca pomognu i snimci sa sigurnosnih kamera iz zgrade u kojoj se nalazi obijeni stan, kao i s okolnih kamera - kazao je izvor iz istrage za medije. Žarko Zečević se na pozive naše redakcije sinoć nije javljao, a za pojedine medije je demantovao da je opljačkan.

Biografija CRNO-BELI U KRVI Žarko Zečević, poznat i pod nadimkom Zeka, uspešni je biznismen koji je ranije igrao košarku za KK Partizan, dok je za reprezentaciju Jugoslavije odigrao 16 mečeva. Mnogi ga smatraju jednim od najkontroverznijih i najmoćnijih generalnih sekretara Fudbalskog kluba Partizan, tu funkciju je obavljao čak 22 godine (1985-2007). U aprilu ove godine je izabran za potpredsednika Ženskog košarkaškog kluba Partizan.

E. K.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Grobari vređaju fudbalere Vojvodine