Foto: Shutterstock

Miloš M. iz Ivanjice uhapšen

UŽAS! PEDOFIL (35) ZLOSTAVLJAO DEVOJČICU (12) Dete pozivao na seks: „Vrištaćeš i širiti noge“!

Manijaka je razotkrio otac devojčice, koji se naposletku dopisivao sa njim a potom ga prijavio policiji, sa dokazima koje je u prepiskama prikupio

Crna Hronika
> 22:58h

IVANJICA - Miloš M. (35) iz okoline Ivanjice uhapšen je zbog sumnje da je preko društvene mreže Fejsbuk zlostavljao maloletnu devojčicu (12) iz Užica, kojoj je slao fotografije i poruke neprimerene sadržine. Uhapšeni se, kako saznajemo, devojčici lažno predstavljao kao vršnjak, kako bi najpre započeo razgovor i pridobio njeno poverenje. Prepiska je ubrzo počela da poprima seksualnu konotaciju, a kad je sadržaj poruka koje je devojčica primala postao krajnje neprimeren, devojčica je o svemu obavestila roditelje.

- Devojčica se požalila da na Fejsbuku dobija čudne poruke od nepoznatog muškarca. Zabrinuti otac odmah je proverio o čemu se radi i ostao zgrožen onim što je pročitao. Odmah mu je bilo jasno da je u pitanju pedofil, pa je istog trenutka preuzeo dalje dopisivanje s njim u ćerkino ime - objasnio je za Kurir izvor upoznat sa ovim slučajem.

„Joj kako ćeš da uživaš, vrištiš i raširiš noge“, „Osetićeš moj alat kad se sutra budemo videli“, bile su samo neke od gnusnih poruka koje je pedofil slao maloletnoj devojčici. Usledili su i otvoreni pozivi za susrete i seks.

- Nastavio sam dopisivanje s njim u njeno ime, jasno mu stavljajući do znanja da sam 2006. godište, ali to njega nije doticalo. Malo je reći da je ta prepiska bila strašna i, za mene kao roditelja, šokantna! Očekujem da policija i tužilaštvo odrade svoj deo posla, a ja sigurno neću stati na ovome, ima da odgovara i on i njemu slični - rekao je otac devojčice. Policija je nakon prijave roditelja devojčice uspela da identifikuje i locira pedofila, koji je ubrzo uhapšen u selu u okolini Ivanjice. Z. Š. - D. Č.

Istraga ZAPLENJENI RAČUNAR I TELEFON Nakon što je uhapšen, Milošu M. su po nalogu tužioca za visokotehnološki kriminal oduzeti računar i mobilni telefon. Veštačenjem bi trebalo da se utvrdi da li je on i ranije zlostavljao decu na isti način, kao i da li je s nekim uspeo da ostvari kontakt van interneta i društvenih mreža.

OTAC RAZOTKRIO PEDOFILA U IVANJICI: Ovo su OGAVNE PORUKE koje je na FEJSU slao njegovoj ĆERKI (12)!

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica