Foto: Nebojša Mandić

Napravio haos

PAPARACO Mrka vikao na pripadnika LGBT: Gubi se odavde, bre!

Političar pobesneo kad je ispred stana video momka koji je doneo Bekuti cveće iz zahvalnosti što podržava gejeve

Stars
> 04:04h

Milutin Mrkonjić napravio je haos kad je ispred zgrade ugledao pripadnika LGBT organizacije koji je doneo cveće njegovoj devojci Ani Bekuti! Bivši ministar nije baš blagonaklon prema homoseksualcima, i to je u više navrata javno priznao. Zato je burno reagovao kad je jedan od njih pre dva dana došao u posetu Bekuti i doneo joj veliki buket cveća kako bi se zahvalio za podršku koju im je dala u kampanji „Biće bolje“. Mladić je pozvonio na interfon stana u kojem žive Ana i Milutin, ali neko vreme se niko nije odazivao. Nekoliko minuta kasnije na vratima zgrade pojavio se Milutin i počeo da galami čim je ugledao mladića, koga, verovatno, poznaje odranije. - Šta ćeš ti ovde, ko te zvao da dođeš?! Kakva Ana! Ona ne zna da ti dolaziš, ništa mi nije rekla. Ajde, gubi se odavde, vozi, bre! - vikao je Mrka na momka, koji je bio uporan da sačeka pevačicu.

Mučnu situaciju ubrzo je prekinula Bekuta, koja se oduševila iznenadnim posetiocem i poklonom. Odmah je opomenula svog dragog da spusti loptu. - Dobro, Milutine, ja dečka poznajem, sve je u redu - rekla je smirenim tonom Ana i potom porazgovarala sa svojim gostom. Na samom kraju pevačica je napravila nekoliko selfija s pripadnikom LGBT i zahvalila mu što joj je doneo buket cveća, a Mrka je sve vreme stajao sa strane, ne želeći da priđe i fotka se s njima.

Kesa puna poklona... Anin fan hteo da iznenadi pevačicu

Burna ljubav POSVAĐALI SE ZBOG GEJEVA Bekuta i Mrka posvađali su se pre nekoliko meseci zbog toga što je ona odlučila da podrži akciju „Biće bolje“, koja promoviše prava gej osoba, o čemu je Kurir prvi pisao. Pevačica se tada organizatorima poverila da Mrka ima drugačija shvatanja o homoseksualcima i da je poludeo kad je čuo da će ona snimiti spot podrške gejevima. Ipak, političar nije mogao da spreči svoju devojku da se priključi akciji.