Akcija

POZNATI U MISIJI DA TEODORA POBEDI BOLEST: Ivanović i Georgiev podržali kampanju!

Mala Teodora Vranješević već godinu dana se kao lavica bori protiv opake akutne mijeloidne leukemije, a sada je pokrenuta kampanja da se prikupi 350.000 evra neophodnih za transplantaciju koštane srži u Frankfurtu.

Društvo
> 23:32h

Za nekoliko dana sakupljeno je 79.102 evra, a Kurir apeluje na sve koji mogu pomoći da novčana sredstva uplate na račun. Humanitarnu akciju podržale su brojne javne ličnosti, pa je tako voditelj Ivan Ivanović na Tviteru svoje pratioce uputio na sajt Teodora.rs, gde se mogu upoznati s načinima uplate i svim drugim neophodnim informacijama. I pevač Vlado Georgiev je zamolio svoje pratioce da retvituju link s tekstom o apelu za pomoć devojčici iz Kragujevca. Na dan Teodorinog rodnog grada Kragujevčani su u donatorske kutije koje su bile postavljene u centru donirali 3.780 evra. Kampanja se proširila i van granica Srbije te je juče u Beču bila postavljena kutija u parku Kampus altes AKH, a vernici Srpske pravoslavne crkvene u opštini Kirhengemende u Frankfurtu su nakon liturgije na kojoj su čitane molitve za Teodorino ozdravljenje takođe dali priloge. Pokrenuta je i Fejsbuk stranica Teodora Vranješević.

SRBIJO, NA NOGE, SPASI DETE! Nada da Teodora nastavi život košta 350.000 evra!

Dinarski račun za uplate iz Srbije

340-32003872-78 kod Erste Bank a. d. Primalac: Bogdan Vranješević Svrha uplate: Donacija

Devizni račun za uplate iz inostranstva CORRESPONDENT BANK FOR 978 INCOMING PAYMENTS: (NAVESTI OZNAKU VALUTE) SWIFT CODE: GIBAATWG ERSTE GROUP BANK AG WIEN, AUSTRIA ACCOUNT OF THE BENEFICIARY WITH: SWIFT CODE: GIBARS22 ERSTE BANK A.D. NOVI SAD BENEFICIARY: IBAN RS35340000003200387278 NAME VRANJEŠEVIC BOGDAN ADDRESS LEPENICKI BULEVAR 27, KRAGUJEVAC, SERBIA International Payments Department

E.K.