Foto: Ilustracija

Napredak

TAMARA ĐURIĆ SE OPORAVLJA: Jedva izvukla živu glavu!

Tamarino stanje je konačno stabilno. Ona više nije životno ugrožena. Terapija koju je poslednjih dana primala urodila je plodom

Stars
> 22:26h

Tamara Đurić se polako, ali sigurno oporavlja na Vojnomedicinskoj akademiji, gde poslednje tri nedelje leži zbog komplikacija nastalih usled ubrizgavanja hidrofilnog gela u zadnjicu. Lekari koji su zbog bivše farmerke, starlete i pevačice doputovali iz Brazila i Amerike usaglasili su se sa eminentnim stručnjacima s VMA da operacija više nije neophodna.

- Tamarino stanje je konačno stabilno. Ona više nije životno ugrožena. Terapija koju je poslednjih dana primala urodila je plodom, pa su se estetski hirurzi iz zemlje i inostranstva složili da je najbolje da se akvafiler iz njene zadnjice izbaci drenažom, masažom i čišćenjem. Budući da je Đurićeva izgubila mnogo krvi, jer su joj iz centralne vene na vratu rađene analize, lekari su odustali od operacije i objasnili joj da ako misli da se oporavi što pre, mora da popravi ishranu - priča naš izvor blizak starleti.

Ide nabolje... Ispiranje akva-filera pokazalo se kao dobro rešenje

Ali to nije sve. Stručnjaci iz Amerike i Brazila su, nakon detaljne analize Tamarinog života i rada, naložili da svoje navike promeni iz korena. - Narednih godinu dana Tamara mora da zaboravi na stari način života: na alkohol, duvan i ludovanje do zore po noćnim klubovima. Ona mora da povrati imunitet, strogo da miruje i vodi uredniji način života. Preporučili su joj da bolnicu napusti tek kad bude mogla sama da stoji na nogama - završava naš izvor. Tamara Đurić juče nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Lj. Stanišić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VRELA I GOLA U PENI: Tamara Đurić objavila snimak na kom VODI LJUBAV sa novim dečkom!