Folk zvezda zablistala

(VIDEO) DRAGANA MIRKOVIĆ NAPRAVILA SPEKTAKL: Pevala u Bukureštu pred 10.000 ljudi!

Iako je prvobitno planirala da koncertnu turneju započne 12. maja u tuzlanskom „Mejdanu“, folk zvezda Dragana Mirković nije mogla da odbije poziv iz Rumunije da zapeva u Bukureštu, gde ju je dočekala armija obožavalaca od preko 10.000 ljudi.

Stars
> 01:02h

Trg ispred velelepnog rumunskog Parlamenta, inače najveće administrativne zgrade na svetu posle Pentagona, bio je krcat onima koji vole muziku balkanske zvezde, a prilazne ulice bile su blokirane satima pre koncerta Mirkovićeve. Publika je Draganu dočekala i ispratila ovacijama i sve vreme pevala uglas hitove svoje omiljene pevačice koja je još jednom pokazala da muzika ne zna za granice.

"Publika je oduvek bila i biće moja pokretačka snaga, i kada stanem pred njih da pevam, još naročito kada ih dođe u ovolikom broju, zaboravljam na sve i ti sati su čista razmena emocija i energije među nama. Nakon koncerta se nikada ne osećam umorno jer mi oni daju toliko elana da mogu uvek da se vratim i pevam im. U Rumuniju ću se definitivno i vratiti i pevati im opet, jer su pokazali koliko vole to što radim da osećam da im dugujem barem još jedan koncert", rekla je Dragana koja je odmah posle spektakularnog nastupa otputovala za Beč da bi bila sa svojom porodicom.
"Presrećna sam što Tonijev oporavak ide i bolje od očekivanog tako da na miru mogu da napravim kratke izlete i družim se sa publikom. Ipak, on mi je uvek u mislima kao i cela porodica, a ovoga puta je bio sa mnom i putem „skajpa“ jer je u direktnom prenosu gledao čitav koncert", zaključila je superzvezda koja će sledeće druženje sa publikom na turneji "Od milion jedna" imati u Tuzli, a za njen nastup se u ovom bosanskom gradu već traži karta više.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) OBRATILA SE OBOŽAVAOCIMA: Dragana pozdravila fanove porukom