Foto: Printskrin/Jutjub

Svaka čast!

TAMNOPUTA LEPOTICA JE NOVA MIS HRVATSKE Ona nije kao ostale! Iznenadićete se kada čujete šta STUDIRA

Nova Mis Universe Hrvatske je prelepa je Šanel Peti, 19-godišnjakinja iz Slavonskog Broda, koju su ostale takmičarke proglasile i misicom simpatičnosti. Koliko je simpatična uverila se i publika, koju je u nekoliko navrata nasmejala svojom jednostavnošću, iako joj hrvatski nije maternji jezik.

Žena
> 13:08h

"Moja najveća mana je to što se ne mogu probuditi ujutro, ni uz šest alarma. Sad sam imala cimerku na pripremama i izludela sam je. Rešila sam svoju manu tako što sam podmitila cimerku slatkišima pa je valjda sad sve dobro", rekla je lepotica koja je završila "Terey Sanford Highschool" u Americi, a otkrila nam je i da ima puno hobija.

Njena majka je Hrvatica, a otac Amerikanac. Upoznali su se u Americi, a Šanel je dosad živela u više od deset zemalja jer joj je otac vojno lice. Pratilje novoizabrane Mis Universe Hrvatske 2017. su Elena Jung iz Vodnjana i Marijana Josipović iz Osijeka, koja je proglašena i misicom fotogeničnosti.

Osim šetnje u kupaćim kostimima, koja je uvek najdraža muškarcima, zanimljiv je deo s pitanjima žirija kandidatkinjama. Tako smo saznali da Šanel Hrvatsku vole zbog mora.

Devetnaestogodišnja Šanel prijavila se za izbor jer se i njena majka pre 20 godina borila za istu titulu.

"Kad sam pobedila počela sam plakati jer sam se setila mame i znam da bi bila ponosna na mene danas. Kad sam došla kući u Slavonski Brod odnela sam cvijeće koje sam dobila na izboru kod nje na groblje", rekla je tamnoputa lepotica.

Slavonka svoju budućnost ne vidi u manekenstvu već se nada naučnoj karijeri. Primljena je na prestižni američki univerzitet na kojem će studirati matematiku i fiziku. Zanima je svemir i da bi voela postati direktor NASA-e.

(index/radiosarajevo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SVOJIM TELOM JE ZALUDELA SVE: Fatalna igračica otkrila tajnu svoje seksi figure